Φροντίδα Τι κλουβί προτείνετε για ζακό;

stavrakasa`

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2009
Μηνύματα
4
Πόλη
Αθήνα
Γειά σας, έχω χρόνια ένα ζακό και θέλω να του αλλάξω κλουβί.
Σκέφτομαι να του πάρω αυτό που έχω συνημμένο ή αυτό:
http://www.petsupermarket.gr/7627/προϊόντα/κλούβα-παπαγάλων-103χ80χ172cm.html . Τί προτείνετε; Είμαστε στην Αθήνα

Λέω να πάρω το δεύτερο. Σαν πιο έμπειροι τί μου προτείνετε;

Σας ευχαριστώ!
 

Συνημμένα

  • 2018-07-29 12.13.35.webp
    2018-07-29 12.13.35.webp
    104 KB · Προβολές: 30
Φιλε μ καλημερα :)
Αυτο π έχεις συνημμένο φαίνεται ψηλό σχετικά αλλά οι οβάλ πλευρές του είναι νεκρός χώρος για ένα ζακο. Υπολόγισε δηλαδή ότι για τον μικρό σ θα είναι μικρότερο το κλουβί από αυτο π βλέπεις.
Αυτο πάλι με τα 219, ο
Μηχανισμός ασφάλειας π έχει στη πόρτα (κινεζικός) θα σ χαλάσει πάρα πολύ γρήγορα κ θα στέκεται η πόρτα κλειστή ΜΟΝΟ με ένα μικρό stop π κρέμεται ακριβώς από πάνω (γνωρίζει δηλαδή κ ο ιδιος ο κατασκευαστησ πολύ καλά ότι ο μηχανισμός είναι κάλπικος κ προσφέρει ένα μικρό stop).
Είναι επισης πολύ πολύ βαρύ κλουβί ενώ υψομετρικά στέκεται πολύ χαμηλά. Σκέψου το πιο ψηλό σημείο π προσφέρει είναι στο 1,50 μετρο;
Ψάξε το παραπάνω πριν κάνεις την αγορά φιλε
 
Καλησπέρα!
Μήπως γνωρίζεις κάποιο μαγαζί που να έχει ποικιλία από κλουβιά; Γιατί ψάχνω και δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο.
 
στον δικο μου ζακο εχω της ferplast το 4χ4, ετσι το ονομαζη η ετερεια και ειμαι πολη ευχαριστημενος, τοσο απο το μεγεθος οσο και απο την ποιοτητα του. αυτο που μου αρεση περισοτερο ειναι τα εξυπνα κλειδωματα που εχει. Βγενη και με βαση.
 
Αυτό που σου έδειξε εδώ ο Ζάχος το προτιμώ ως πρώτη επιλογή. Και ως δεύτερη αυτό που έβαλες στο πρώτο λινκ, δεν χαλάνε οι πόρτες αυτές, απο τα 30 περίπου τέτοια κλουβιά στο καταφύγιο εδώ που έχουν και πόρτες και ταίστρες με τέτοιες ασφάλειες δεν είναι ούτε ένα χαλασμένο. Τέτοιο είναι και το δικό μου. Γενικά μια συμβουλή θα σου δώσω πάρε κλουβί με μεγάλη πόρτα για να μπορείς εύκολα να φτάνεις παντού να το καθαρίζεις ή να στερεώνεις κάτι, αυτό το άσπρο στο πρώτο σου ποστ δεν έχει μεγάλη πόρτα και δεν θα το διάλεγα.
 
Back
Top