Διατροφή Τι μάρκα τροφής χρησιμοποιείτε για τα καναρίνια σας;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasioskis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tasioskis

PB Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2018
Μηνύματα
901
Πόλη
Πάφος
Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τι μαρκα τροφης χρησιμοποιειτε για τα καναρινια σας. Παλαιοτερα που ασχολιομουν εντατικα με τα πουλια ειχα ως καλυτερη εταιρια τη versele laga, μεχρι και τωρα απο βιταμινες αυτη χρησιμοποιω, μετα την γεννηση των παιδων μου περασαν 7 χρονια και αρχισα ξανα δειλα δειλα να ασχολιεμαι με τα πουλια, στο pet shop που πηγαινω μου προτειναν να δοκιμασω την witte molen, μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος, τα τρωνε ολα εκτος απο το κεχρι.Χρησιμοποιω επισης τα snacks sticks της ιδιας εταιριας τα οποια σε 4 μερες μενει μονο το ξυλακι, εσεις ποια εταιρια χρησιμοποειτε;
 
Γεια σου Τάσο!

Εγω χρησιμοποιω την Vadigran Breeders Plus και ειμαι αρκετα ικανοποιημενη. Φυσικα με τοσα στοματα παιρνω την 20κιλη και συμφερει.

Εσυ ποσα καναρινια εχεις; Αφου εισαι ικανοποιημενος απο την Witte Molen γιατι ψαχνεσαι για αλλη; :)
 
... Μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος, τα τρωνε ολα εκτος απο το κεχρι.
Τα μείγματα έχουν κεχρί σε ποσότητες πάνω απο 60% συνήθως, μιας και είναι ο βασικός σπόρος διατροφής των καναρινιών. ΔΕΝ μπορείς να είσαι ικανοποιημένος απο ενα μείγμα στο οποίο δεν καταναλώνεται το κεχρί, και δεν μπορείς να το έχεις σαν βασική τροφή τους.
 
Τα μείγματα έχουν κεχρί σε ποσότητες πάνω απο 60% συνήθως, μιας και είναι ο βασικός σπόρος διατροφής των καναρινιών. ΔΕΝ μπορείς να είσαι ικανοποιημένος απο ενα μείγμα στο οποίο δεν καταναλώνεται το κεχρί, και δεν μπορείς να το έχεις σαν βασική τροφή τους.

Κυριε Μακη, αυτη ειναι η τροφη, και οπως βλεπετε το κεχρι υπαρχει σε τσαμπι, αν το λενε τσαμπι, καθε μερα που τους αλλαζω την τροφη, βλεπω τα τσαμπια με τους σπορους πανω. Δεν γνωριζω βεβαια αν υπαρχει στη τροφη μεσα κεχρι εκτος του τσαμπιου και τρεφονται με αυτο. Αρα μου λετε καλυτερα να αλλαξω τροφη,
foodshot_654860000.jpg
 
Αρα, κακή συνεννόηση και όχι απόρριψη του σπόρου. Ο βασικός σπόρος που λέμε κεχρί, δεν είναι αυτός που υπάρχει σε τσαμπιά. Είναι αυτός ο στενόμακρος,ξανθός σπόρος που είναι σε περίσσεια σε σχέση με όλους τους άλλους. Αυτός, λέγεται και ασπούρι. Να προσέξεις λοιπόν την κατανάλωση αυτού του σπόρου και μη σε απασχολεί το μίλλετ που είναι σε τσαμπάκια.
 
Καλησπέρα Τάσο! Εδώ και περίπου ένα χρόνο, προμηθεύομαι την vadigran original. Η σύσταση του μείγματος, για την περίοδο συντήρησης κυρίως, κρίνω ότι είναι ικανοποιητική και επιθυμητή. Επιπλέον, έμεινα επίσης ικανοποιημένος και έκπληκτος από την άμεση και καλή αποδοχή και κατανάλωση της από άπαντες τους τροφίμους μου. Τρέφονται με όλους τους σπόρους, συμπεριλαμβανομένου και του κεχριού. Εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την χρήση μιας μάρκας τροφής, θα εξακολουθώ να την χρησιμοποιώ. Γενικά η vadigran κατ'εμέ, αποτελεί μία εκ των εταιριών που έχουν ένα υψηλό επίπεδο σε όλα τους τα προϊόντα. :)
 
Back
Top