Διατροφή Τι να δίνω στις Καρδερινες μου να τρωνε;

Φίλε δε το αποκλείω να τα εχει ποιασει εκεινος... Δε το κρύβω.Αλλα δε μπορω να ξερω..
 
Στρατή, κάπως θα πρέπει να διαπιστωθεί αυτο και αν πράγματι τα έχει πιάσει, να διευκρινιστεί το ποτέ, ώστε αν φυσικά συμφωνείς, να δούμε πως και υπό ποιες συνθήκες θα απελευθερωθούν. Μπορείς να τον ρωτήσεις σχετικά; Ή αυτόν ή κάποιον απο το οικείο του περιβάλλον; Ειναι τα πόδια τους σκούρα;
Τέλος πάντων, αν στην τελική τις απελευθερώσεις και αν εννοείται ειναι προς απελευθέρωση, δλδ εκτιμήσουμε οτι θα ειναι σε φυσική κατάσταση να επανενταχθούν στη φύση, και αν ενδιαφέρεσαι, του χρόνου τέτοια εποχή, δεσμεύομαι να σου δώσω το πρώτο αρσενικό Τιμπραντο που θα γεννήσει το ζευγάρι μου. Δυστυχώς τα φετινά αρσενικά,(5), τα εχω δώσει ήδη.
Ίσως πάλι αν δεν μπορείς να πάρεις απαντήσεις να ρωτήσουμε κάποιον έμπειρο στις καρδερίνες η να δούμε αν στην anima μπορούν να μας πουν.
 
Το ενα το μικρο καρδερινακι εχει φουσκωσει τι να του δωσω ☹ αν το προλαβω φυσικα...
 
Το ενα το μικρο καρδερινακι εχει φουσκωσει τι να του δωσω
Χωρίς σαφείς απαντήσεις για την προέλευση των πουλιών, υποθέτω ότι μιλάμε γι' αυτό το πουλί.
Η μια ειναι γιαβρακι απο κλουβι
Εάν μιλάμε για αυτό το πουλάκι από... "κλουβί", τότε δυστυχώς αργά ή γρήγορα τα πράγματα καταλήγουν κάπου εκεί. Ειδικά όταν η φροντίδα της υγείας τους εναποτίθενται εξαρχής σε ανθρώπους που δεν ήξεραν τι να τους δώσουν να φάνε. Φοβάμαι ότι το μόνο που μπορείς να του δώσεις είναι την ευχή σου.

Παρόλα αυτά, εάν θέλεις πραγματικά να το βοηθήσεις, ανέβασε μερικές πολύ καθαρές φωτογραφίες της κοιλιάς και του στήθους του με παραμερισμένα τα πούπουλα και επίσης μια φωτογραφία από τις καυτσουλιές της ημέρας σε λευκό χαρτί Α4.

Τέλος, περιέγραψέ μας τις συνθήκες φροντίδας του. Κάθε ποτέ καθαρίζεις το κλουβί, αλλαγή νερού και ημερήσιο σιτηρέσιο.
 
Τις εσωσα τις καρδερινες τελικα(σορρυ για την τεραστια καθυστερινη) ειναι υγιέστατες
 
Επιπλεον το γιαβρι επειδι μου ειπανε πως τα μικτα ειναι πολυ εβεστητα του το επεστρεψα μιας και δε ξερω πολλα για καρδερινες και μου εδωσε μια καρδερινα χρονιαρα με δαχτυλιδι...
 

Σχετικά θέματα

Back
Top