Αφού όλα ίδια είναικαλα και εγω μην φανταστεις, με το ονομα το αγοραζω, αν πω στον πωλητη βαλε αντιδια και μου βαλει κλαδια ελιας, δε θα βρω καμια διαφορα.:D
Αφού όλα ίδια είναικαλα και εγω μην φανταστεις, με το ονομα το αγοραζω, αν πω στον πωλητη βαλε αντιδια και μου βαλει κλαδια ελιας, δε θα βρω καμια διαφορα.:D
Την άνοιξη για όλα οπωσδήποτε, και με τον όρο άνοιξη εννοώ από τέλη γενάρη κι έπειτα.Θα της το πω. Ποιο μήνα βάζουμε τον σπόρο στις γλάστρες για όλα αυτά; Μπορώ να το κάνω και τώρα;
Εποχη της γλυστριδας παντως ειναι τωρα,Ιουνη και ΙουληΤην άνοιξη για όλα οπωσδήποτε, και με τον όρο άνοιξη εννοώ από τέλη Γενάρη κι έπειτα.
Μόλις από Σεπτέμβρη δροσίσει θα βάλεις και τους ζωχούς, μια δόση να δεις αν θα βγουν.Ωραία. Οπότε θα βάλω σε μια γλάστρα τώρα τη γλιστριδα με ρίζα που θα μου φέρει και μετά τα υπόλοιπα την άνοιξη. Σας ευχαριστώ πολύ.
Ναι, αναφερόμουν στην περίοδο της σποράς.Εποχη της γλυστριδας παντως ειναι τωρα,Ιουνη και Ιουλη
Εποχη της γλυστριδας παντως ειναι τωρα,Ιουνη και Ιουλη
Θα της πω να αγοράσει γιατί εδώ αποκλείεται να βρω. Ελπίζω μόνο με όλα αυτά να μην την παρεξηγήσουν στα σύνορα!mehΜόλις από Σεπτέμβρη δροσίσει θα βάλεις και τους ζωχούς,
Μπορείς και τώρα να τον σπείρεις, βγαίνει, αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερα προς το τέλος Αυγούστου.Για τον ζωχό θα σου πω σε λίγες ημέρες αν μπαίνει και τώρα, γιατί εδώ και τρεις ημέρες τον έσπειρα κι εγώ για να δω, αν και νομίζω ότι δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα μέσα στο καλοκαίρι
Έχω δει γλιστρίδες με μεγάλα-πλατιά φύλλα. Έχω την αίσθηση πως μπορεί να τις ''καλλιεργούν'' (ποτιστικές), γίνονται δυο και τρεις φορές μεγαλύτερες από τα κοινά παράσιτα (άνυδρες), που μαζεύουμε στον τον κήπο...Στα μανάβικα βλέπω κάτι άλλο σαν γλυστριδα αλλά πιο πλατύφυλλο. Θα βγάλω φωτογραφία την επόμενη φορά μήπως και ξέρει κανείς να μου πει τι είναι.
Θα βγάλω μια φωτογραφία όταν ξαναπάω για να δούμε τι είναιΈχω δει γλιστρίδες με μεγάλα-πλατιά φύλλα. Έχω την αίσθηση πως μπορεί να τις ''καλλιεργούν'' (ποτιστικές), γίνονται δυο και τρεις φορές μεγαλύτερες από τα κοινά παράσιτα (άνυδρες), που μαζεύουμε στον τον κήπο...
Θα βάλω γλάστρες πάνω στην ταράτσα. Εάν πιάσουν έχει καλώς. Αλλού χώρος δεν υπάρχει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας