εγώ η άσχετη διαβάζω τόσες μέρες και δεν ξέρω τι είναι η γλυστριδα, αλλά από τέτοιο έχει η μαμά μου στο χωριό! Θα της το κλεψω!Αυτό στη δική σου φωτογραφία γλυστριδα είναι; Εμείς στη Χαλκιδική γλυστριδα λέμε αυτό
View attachment 64925
Ναι είναι ωραια βραστά με λεμόνι...Ρε παιδια μόλις βρητε στη λαϊκή ή στον κήπο σας βράστε αντράκλα με βλητα. Θα με θυμηθείτε. Αν θέλετε βάλτε και κάνα άλλο χορταρικο ή κάνα κολοκυθάκι.
Είναι κ άλλος τελικά! Προς το παρών ντράπηκα...Και εγω δεν ηξερα, αλλα τελικα αυτο που εβαλε η Ζωη το ειδα σε κατι γλαστρες μου μεσα!
Αν και είμαι άσχετη, δεν νομίζω. Εγώ για λουλούδι το βλέπω
Μοιάζουν τα φύλλα για αυτό ρωτάω πριν αρχίσω κ δίνω, από λουλούδια τρώνε τίποτα;Αν και είμαι άσχετη, δεν νομίζω. Εγώ για λουλούδι το βλέπω![]()
Μοιάζουν τα φύλλα για αυτό ρωτάω πριν αρχίσω κ δίνω, από λουλούδια τρώνε τίποτα;![]()
να ανεβάζεις οπωσδήποτε μια φωτογραφία πριν δώσεις οτιδήποτε. Από λουλούδια δεν ξέρω αν τρώνε κάτι
![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας