fortunatos
PB Known Member
Αυτό δε το συνηθίζουν οι παπαγάλοι..τρωνε τις ξεραμενες κουτσουλιτσες
Βάλε παιχνίδια να έχουν να τρώνε και δίνε μεγάλη ποικιλία τροφών
Αυτό δε το συνηθίζουν οι παπαγάλοι..τρωνε τις ξεραμενες κουτσουλιτσες
ΕυχαριστωωωΑυτό δε το συνηθίζουν οι παπαγάλοι..
Βάλε παιχνίδια να έχουν να τρώνε και δίνε μεγάλη ποικιλία τροφών
Πηρα αποφαση να μην προχωρησουν σε αλλη γεννα για πολλους λογους. Δεν θα βαλω καθολου φωλιτσα.Παιδιά δεν είναι βέβαιο ότι ο μικρός ή η μικρή θα διεκδικήσει να αναπαραχθεί με τον γονιό του αντίθετου φύλου. Το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου είναι να μην συμβεί εάν το αρχικό ζευγάρι είναι "δεμένο" και δεν του αφήσει το περιθώριο ούτε να το σκεφτεί. Μπορούν όμως ξαφνικά να αρχίσουν να τον χτυπάνε εάν προχωρήσουν σε άλλη γέννα. Και οι ροζέλες μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά, δεν είναι τα πιο φιλειρηνικά πουλιά.
Αχ παναγια μου, αληθεια; Θα τα βγαλω εξω και τα τρια μου φαινεται και θα μπω εγω. Για σιγουρια!Ευτυχως ασχετη ξεασχετη το κλουβι ειναι σαν πολυκατοικια τουλαχιστον! Καπου γραφει για πουλακια σε χωρο κουζινας τι να προσεχεις (για δηλητηριασεις απο τεφαλ, για υδρατμους κλπ) πιστευω να τα διαβασεις!
2 μετρα και κατι. Αλλά η κουζινα μου (ο χωρος εννοω) ειναι ανοιχτη και σουπερ αεριζόμενη οπότε δεν φανταζομαι πως εχω θεμα. Δεν εχουν καμία επαφη με υδρατμους και τετοια. Θα εβαζα φωτογραφια αλλά εχω απλυτα τα πιατα!Ποσο μακρυα ειναι η κουζίνα απο το κλουβι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας