Φροντίδα Τι να προσέξω για να ζήσει το καναρίνι μας αρκετά χρόνια;

Τωρα του εβαλα σελινο κανει? Οκ την εβγαλα την μεσαία πατηθρα! Χίλια ευχαριστώ σε ολους! Μια ερώτηση, ανοιγοκλεινει το στομα του σαν να θέλει να κελαηδησει και κουναει και την γλώσσα! Μου απαντάει πάντα οταν του λεω διάφορα αγαπη μου στολίδι μου με τσιου! Τιποτε αλλο! Προβιοτικα αυτα εχω διαβασει για πτηνά εδω στην Κέρκυρα δεν βρήκα γιαυτό πηρα αυτα.
[automerge]1634798453[/automerge]
Βίντεο μπορω να στείλω? Μέχρι ποτε να περιμένω να δω αν θα κελαηδησει για να σιγουρευτουμε οτι ειναι αρσενικό?
 
Αααα δεν ξερω να ανεβάσω βίντεο στο YouTube! 😂Προς το παρον ακουει τα τριμπαντο και ελπιζουμε να κελαηδησει! Κανει κατι γυρίσματα αλλα μεχρι εκει! Ευχαριστημενη είμαι, μεχρι πριν 5 μέρες δεν ακουγα τίποτα! Και ολα αυτα διαβάζονται εσάς! Σας ευχαριστώ!
 
Και αν πάσχει απο κατι που δεν βλεπω? Με προβληματίζει που ανοιγει το στομα και κουναει την γλωσσα σαν να θέλει να κελαηδησει και δεν μπορεί. Και σκέφτηκα τα ακαρεα. Εχω acaricine σπιτι αλλα δεν του εχω βάλει
 
Καλώς ηρθες! Να χαίρεσαι το καναρινάκι σου! Αν δεν βρίσκεις αυτά που θέλεις στα πετ σοπ της περιοχής σου μπορείς να παραγγείλεις από ηλεκτρονικά καταστήματα για να παίρνεις αυτά που χρειάζεσαι και όχι ότι τύχει να έχουν. Επειδή είναι μόνο ένα και μπορεί να είναι δύσκολο να φτιάχνεις συνέχεια αβγοτροφη δική σου μπορείς να δίνεις αβγό βραστό πολύ καλά βρασμένο (15’)
Το μεγάλο κλουβί είναι το καλύτερο που έκανες για το καναρινάκι! Να είναι γερό και να περνάτε τέλεια!🙂
Thread 'Ασφαλή και τοξικά φυτά και καρποί για τα πουλιά'
https://community.petbirds.gr/threads/Ασφαλή-και-τοξικά-φυτά-και-καρποί-για-τα-πουλιά.26454/
Υ.Γ Στην αρχική σελίδα στις παρουσιάσεις μπορείς να βρεις πετ σοπ με ηλεκτρονικό κατάστημα για παραγγελίες.
 
@Tony Forpus σε ευχαριστώ πολύ. Όπως ανησυχω για τα παιδιά μου ετσι ανησυχω και για αυτόν! Με προβληματισε το ασπρο στο συγκεκριμένο φτερό. Το έχει καιρο και λέω μήπως είναι φτερό καινούριο αλλα εχει μεινει στασιμο.
 
Τον άκουσα να σπάει με το στομα σαν σπορακια χωρίς να έχει κατι στο στομα του. Το σιγουρεψα και διαβασα για τα ακαρεα. Του εβαλα μια σταγόνα και από εκεινη την ώρα δεν εχει σταματήσει να ξινεται. Ξινει ραμφος στις πατηθρες, τα φτερα του
 
Καλο ειναι να δειχνεις υπομονη και να μην δινεις αφιδως φαρμακα,τα πουλακια συχνα κανουν σαν να σπανε σπορια χωρις να εχουν ακαρεα.
Πρεπει να υπαρχει μια γενικη κλινικη κατασταση για να προχωρας σε αγωγη.
 
Εγώ διακρίνω έναν υπερμετρο ενθουσιασμό που οδηγεί σε μια υπέρμετρη ενασχοληση/παρατήρηση με αποτέλεσμα να προκύπτουν υπέρμετρες ανησυχίες κτλ.
Με μαθητική ακρίβεια αυτό θα οδηγήσει σε υπέρμετρη απογοήτευση κάποια στιγμή. Άπειρα τα παραδείγματα.

Το καναρινακι σου χρειάζεται πολύ λιγότερα απ'οσα νομίζεις για να υγιές και χαρούμενο.
 
@Aliki 2008 ο ενθουσιασμός είναι πολύ καλό να υπάρχει. Απλά πρέπει να μπαίνει ενας κοφτης για να σε αποτρέπει από υπερβολές οι οποίες συνήθως μας οδηγούν στο να μην απολαμβανουμε το χόμπι στην τελική.

Αυτές οι ασχολίες ειναι για να μας χαλαρώνουν. Αν είναι να μας προσθέτουν επιπλεον άγχος ποιο το νόημα...
 
Το ότι εχει αυτη την συμπεριφορά μετα το acaricine? Τι σημαινει? Η συμπτωματολογια ταιριαζε με αυτα που λέει το άρθρο για τα ακαρεα. Το Σαββατο που μας πέρασε εκανε την τελευταία ενεση αντιβιωσης και μου είπε ο ντοκ ότι ισως εχει ακαρεα τραχειας. Τελσπαντων σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Θα τις ακολουθήσω για το καλο του αλουισιους!
 
Back
Top