Γενικά Τι να προσεξω στην αγορα κοβαλτιου κοκκινου μωσαικου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης billoss1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ετυχε να δω απο κοντά οπαλ αχατες, ιδιαίτερο χρώμα αλλά τα πουλιά σχετικά μικρόσωμα. Έτσι είναι ή κάνω λάθος σχετικά με το μεγεθος τους;
Κάθε μετάλλαξη για να σταθεροποιηθεί ενέχει τέτοιους κινδύνους και αυτό γιατί γίνονται ενδοδιασταυρώσεις.Λύσεις βέβαια υπάρχουν μετά απο ένα σημείο και μετά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή τα opal βαστάνε και απο άλλη ράτσα, ταγουδιστών, μπορεί οι συνέπειες στο μέγεθος να είναι μεγαλύτερες. Τα κοβαλτίου που είδα εγώ πάντως ήταν τεράστια, μπορεί γιατί είναι πιο κοντά στο αρχέγονο.
 
Tα πουλάκια με Ιταλική προέλευση είναι μικρόσωμα αλλά με πολύ καλή μελανίνη. Αντίθετα, τα προέλευσης Βελγίου είναι μεγαλόσωμα αλλά δεν είναι Αριστα απο άποψη μελανίνης. Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές. Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικά δείγματα και στις δυό "σχολές". Προσωπικά, ο συνδιασμός μεγαλόσωμα και με καλή μελανίνη είναι το επιθυμητό.
 
σιγουρα τα μεγαλόσωμα καναρίνια είναι πιο εντυπωσιακά. Γιατί όμως τα βέλγικα είναι μεγαλύτερα. Αυτό ισχύει για καναρίνι κάθε ράτσας που έρχεται από το βέλγιο;
 
γιατί όμως τα βέλγικα είναι μεγαλύτερα. Αυτό ισχύει για καναρίνι κάθε ράτσας που έρχεται από το βέλγιο;
Σχολές είναι αυτές Γιώργο. Η "ορνιθοκουλτούρα" της κάθε χώρας δεν μένει παρά να φανεί στα πτηνά της.
Για το μέγεθος συγκεκριμένα,υποθέτω, οι ιταλοί θα πιέζουν παραπάνω τις ενδοδιασταυρώσεις στα άκρα τους.
 
Τα βέλγικα ή τα εγγλέζικα είναι μεγαλύτερα παιδιά;
 
Τα βέλγικα ή τα εγγλέζικα είναι μεγαλύτερα παιδιά;
Μιλάμε για καναρίνια χρώματος μεταξύ των βορείων και των νοτίων. Συγκεκριμένα για Βέλγους vs Ιταλούς.
Οι Άγγλοι πια, δεν είναι μια αυτοκρατορία, δεν έχουν τόσα ορυχεία και μοναστήρια στον τόπο τους. Δεν φημίζονται για τα καναρίνια χρώματος αλλά για τα τύπου και αυτό στο παρελθόν, απο όπου και έλκουν πολλά την καταγωγή τους.
 
Back
Top