Φροντίδα Τι παιχνιδια μου προτεινεται για το lovebird μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης aggel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

aggel

PB Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2007
Μηνύματα
843
Πόλη
Ρόδος
τι παιχνιδια μου προτεινεται για το Lovebird μου εκτος απο σκαλιτσα, κουνια και καθρεφτακι;
 
τι παιχνιδια μου προτεινεται για το Lovebird μου εκτος απο σκαλιτσα, κουνια και καθρεφτακι;
Ότι σου αρέσει και αρέσει στο Lovebirdακι σου, ότι του κινεί την περιέργεια και του αρέσει να ασχολείτε. Αν ψάξεις το ποστ Παιχνιδια για παπαγαλους καλά θα δείς πολλά ενδιαφέροντα πράγματακια, εκτός φυσικά το καθρεφτάκι που καλό είναι να το αποσύρεις.
 
το εχω για τα καναρινια δεν του το εχω βαλει και αν δεν εθχε κανενα παιχνιδι και το βαριοταν θα του το εβαζα. Και ενα σκοινακι που ειναι μεγαλο και φτανει απο την κορυφη του κλουβιου εως τον πατο. Να του το βαλω ή οχι;
 
Γρηγορη δυστυχως το σχοινακι το φοβατε πολυ τι να ξανω;
 
Κόψε ξύλα(λεπτά ή χοντρά)να τα πλείνεις καλά με ξύδι και σόδα,ξέπλυνέ τα καλά με νερό και άστα έξω στον ήλιο να στεγνώσουν. Έπειτα βάλτα στο κλουβί του.
 
Είναι φυσιολογικό να φοβάται κάτι που δεν ξέρει. Πολλές φορές τα πτηνά πρέπει να τα εισαγάγουμε στα παιχνίδια. Εγώ όταν θα πάρω κάτι καινούργιο στο Πάρη δεν το βάζω αμέσως στο κλουβί το αφήνω κάπου δίπλα να το βλέπει να συνηθίσει στη όψη του,ότι δεν θα του κάνει κακό και μετά το βάζω να παίξει.Φοβάται κάθε νέο πράγμα όσο μεγαλώνει. Πειραματίσου σου και σύντομα θα δεις τι του αρέσει να παίζει. Εννοώ ξίλινα σχοίνινα πλαστικά κλπ παιχνίδια. Καλό θα είναι να τα εισαγάγουμε σε νέα παιχνίδια όταν είναι χαρούμενα και θέλουν να παίξουν μαζί μας. Με το ζόρι δεν καταφέρνουμε και πολλά πράγματα συνήθως.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Pigaki
ακου εγω τι εφτιαξα μολις τωρα και παιζουν! Πηρα ενα ρολο αυτο που βαζουν η γυναικες στα μαλλια τους το τυληξα με εφημεριδα που τους αρεσει να την μασανε κρεμασα και κανα 2 πραγματακια απο κατω και ετοιμο! Μονο το ρολο να ναι μεγαλο ωστε να μπορει να μπαινει μεσα! Το εσωτερικο μην το καλυψεις με την εφημεριδα! Καλη επιτυχια!(την ιδεα την πηρα απο το καινουργιο παιχνιδι του παρη με το κουφιο ξυλο):D
 
εσυ μπορεις να το κρεμασεις με ενα σκοινι η με λιγο συρμα! Εγω το χω κρεμασει με ενα μεγαλο κουμπωμα και ψιλη αλυσιδα!
 
καμμια φορα τα πιο απλα ειναι και τα καλυτερα. ενα λατρεμενο παιχνιδι για παπαγαλους ειναι να παιζουν με το ρολο που μενει οταν τελειωσει το χαρτι υγειας. μεχρι και καπελο το φορανε!
 
😀! Ναι οντως εχει δικιο ο δημητρης! Ετσι μπορεις αντι να παρεις το ρολο που σου πα βαλε αυτο το ρολο που σου λεει ο δημητρης!
 
παιχνιδια

γενικα βαλε του πραγματα που μπορει να "μασουλαει" και πραγματα για να σκαρφαλωνει
τους ειχα βαλει μια πλαστικη ταμπελιτσα απο ενα πουκαμισο και ξετρελαθηκαν
 
Back
Top