Φροντίδα Τι περισσότερο χρειάζεται ένα λευκό καναρίνι από υπόλοιπα;

@mgerom μπορώ να το βάλω στην πίσω βεράντα σε τοίχο αλλά εκεί επειδή είναι ανοικτός ο χωρος και πάνε και έρχονται οι γάτες είναι άλλος ο κίνδυνος το μπαλκόνι είναι έτσι όπως είναι στην Φοτω αν κλείσω το ένα φύλο υπάρχει τοίχος για να το κρεμάσω φοβάμαι πως επιλογές δεν έχω σε αυτό το σπίτι και το χειρότερο δεν γίνεται να μετακομίσω είναι δικό μου αν τώρα κλείσω το πατζουροφυλο εγώ πως θα βγαίνω; θα το ανοίγω και θά πέφτει κάτω το κλουβί; είναι πολύ περιορισμένο

Συνημμένα

• Screenshot_20210313-121609.webp
    Screenshot_20210313-121609.webp
    36 KB · Προβολές: 19
@Nikoskon854 Εχεις τεντες;εφοσον υπαρχει αυτος ο περιορισμος σκεφτηκα το εξης (αν υπαρχουν τεντες)! Λοιπον αν μπορεις και αφου το σπιτι ειναι δικο σου, το σημειο που εχω κανει κοκκινο μπορεις να βαλεις ενα τετραγωνο (με υλικο που αντεχει της βιδες) και να το βιδωσεις στις 4 γωνιες πανω στο διαχωριστικο (αλουμινιο ειναι το γυρω του διαχωριστικου;)Ετσι με αυτον τον τροπο θα βαλεις και ενα καρφι στο τετραγωνο που θα τοποθετησεις,κρεμας το κλουβι, κρεμας και την προστασια και ανοιγει και το πατζουροφυλο μια χαρα 🙂

Συνημμένα

• Polish_20210313_122442273.webp
    Polish_20210313_122442273.webp
    37 KB · Προβολές: 8
@Elli Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί δεν με περιορίζει, ναι αλουμίνιο είναι και αντέχει πολύ δυνατό υλικό χρόνια εκεί από την αγορά του σπιτιού, πολύ καλή ιδέα έχω μάστορα και θα του το πω διότι έτσι και αλλιώς φτιάχνω τα μπαλκόνια αυτό το διάστημα θα είναι ευκαιρία 😊 μέχρι τότε θα κάνω ότι πριν έξω όταν θα είμαι σπίτι μέσα όταν θα λείπω

@Elli μόνιμα δεν νομίζω νύχτα να μπαίνει μέσα απλά για όσο είναι μέρα δεν θέλω να στερείται το φως της ημέρας κρίμα είναι να το κάνω εσωτερικού χώρου το σημείο του διαχωριστικου ούτε που το είχα σκεφτεί

@Nikoskon854 Δεν κανει ομως το μεσα εξω!Εφοσον ομως εχεις επιλεξει να το βαζεις μεσα για το βραδυ, πρεπει η μεταφορα να γινεται πριν σκοτεινιασει, γιατι αν γινεται πιο μετα θα εχει κοιμηθει το καναρινακι και θα αναγκαζεται να ξυπναει που ουτε αυτο ειναι σωστο!

Περιμενουμε οποτε μπορεσεις να δουμε την νεα θεση του κλουβιου 😁

@Elli Όταν κάνω την κατασκευή θα είναι εκεί σταθερά μέχρι πριν σκοτείνιασει, μέχρι τότε μπορώ το πρωί μέχρι τις 1 που αναγκάστηκα θα φύγω να το έχω έξω και όταν γυρίζω πάλι έξω, δεν εννοώ μέσα έξω απότομα ώρα έξω και αφού θα φύγω αναγκαστικά μέσα. Αλλά όταν γίνει η κατασκευή θα είναι χάρμα 😊

Back