Ή minerals θα έχεις ή grit. Προσωπικά προτιμώ τα minerals και ανακατεύω και λίγο καρβουνάκι (στη μύτη του κουταλιού) όποτε βάζω. Τα δικά μου τα εξαφανίζουν.
Θα το προτιμήσω κι εγώ Γιάννη κάτι θα ξέρεις καλύτερα εσύ ️Ή minerals θα έχεις ή grit. Προσωπικά προτιμώ τα minerals και ανακατεύω και λίγο καρβουνάκι (στη μύτη του κουταλιού) όποτε βάζω. Τα δικά μου τα εξαφανίζουν.
Εσύ Σίσσυ δίνεις γκριτ; δεν είχες αντιμετωπίσει ένα θέμα με το γκριτ ή λάθος θυμάμαι;Όλα μαζί τους τα βάζω Βάσω μου (πολύ λιγότερο από τ΄άλλα δυο σε αναλογία, το καρβουνάκι).
Ούτε εγώ, αλλά έχω πάρει μια φορά έδωσα και δεν ξανά έδωσα μετά φοβήθηκαΕγώ δε δίνω τίποτα από αυτά..
Εγώ δε δίνω τίποτα από αυτά..
Όχι Ζωή, ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... (στη νεκροψία του Carlo είχε βρει η γιατρός άμμο στο στομαχάκι του και μου σύστησε να μην την βάζω ως υπόστρωμα.Εσύ Σίσσυ δίνεις γκριτ; δεν είχες αντιμετωπίσει ένα θέμα με το γκριτ ή λάθος θυμάμαι;
Για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ δίνω τίποτα από αυτά. Εκτός από το καρβουνακι που το έχω πάντα στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης.Όχι Ζωή, ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... (στη νεκροψία του Carlo είχε βρει η γιατρός άμμο στο στομαχάκι του και μου σύστησε να μην την βάζω ως υπόστρωμα.
Για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ δίνω τίποτα από αυτά. Εκτός από το καρβουνακι που το έχω πάντα στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης.
Σου είπε δηλαδή να μην βάζεις ως υπόστρωμα αλλά να συνεχίσεις να προσφέρεις σε αυγοθηκη ;
. Το grit(γκριτ) είναι τριμμένα, σαν χαλικάκια, όστρακα που στοχεύουν στην πρόσληψη ασβεστίου. Μπορείς σε μία ταΐστρα να βάζεις μία μικρή ποσότητα, να τους το έχεις μονίμως διαθέσιμο και να τους το ανανεώνεις κάθε εβδομάδα ή να τους το δίνεις περιστασιακά, μία με δύο φορές τον μήνα.
Ή minerals θα έχεις ή grit. Προσωπικά προτιμώ τα minerals και ανακατεύω και λίγο καρβουνάκι (στη μύτη του κουταλιού) όποτε βάζω. Τα δικά μου τα εξαφανίζουν.
Θα το προτιμήσω κι εγώ Γιάννη...
Πρόκειται για πρώτη βοήθεια Εύα μου, κάτι που θα τα βοηθήσει στην πρώτη φάση ακόμα και μιας βαριάς δηλητηρίασης πριν δηλ εμείς προλάβουμε να την αντιληφθούμε...... Ειδικά για το κάρβουνο η τον ζεολιθο τον βρωσιμο δε το συζητώ...
Πρέπει να υπάρχει πάντα στα κλουβια... Είναι πολύ καλή *προληπτική βοήθεια και το λέω από εμπειρία...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας