Γενικά Τι ράτσα δείχνει να είναι ο Σωτήρης;

Ορίστε μια φωτογραφία, πήραμε και την Ρίτσα μια όμορφη ξανθιά κυρία(ΦΩΝΑΚΛΟΥ)
Να την χαίρεστε και αυτή λοιπόν! Ο Σωτηράκος μοιάζει όπως είπα με έναν όμορφο πρασινο κοινό κανάρο! Και με την Ρίτσα θα κάνουν όμορφα παρδαλά καναρινάκια όταν θα έρθει η άνοιξη με το καλό!

Φίλε alicedros παίρνω τροφή king premium και δίνω κάθε λίγες μέρες σαν έξτρα λιγακι λιναροσπορο, κια, καμελινα και κινόα. Επίσης κάθε δεύτερη μέρα αυγουλακι και εναλλάξ φρούτα (μήλο, αχλάδι, συκο).
Άψογος! Μπορείς να δίνεις και άλλα λαχανικά , χόρτα και φρούτα φυσικά. :)
 
και εναλλάξ φρούτα (μήλο, αχλάδι, συκο).
Επειδή τα φρούτα συγκριτικά με τα λαχανικά, αλλοιώνονται πιο σύντομα και ανάλογα με το βαθμό ωρίμανσής τους μπορεί να είναι ήδη με αρκετά σάκχαρα (που ούτως ή άλλως είναι πολλά συγκριτικά με τα χορταρικά), θα σου έλεγα να τα αντικαταστήσεις με πράσινα χορταρικά ή πιπεριές, κολοκυθάκι και γενικότερα ό,τι άλλο τρώμε εμείς και με αρωματικά βότανα όπως ρίγανη, θρούμπι, βασιλικό, δυόσμο κλπ, δεδομένου ότι τα σάκχαρα ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων.
 
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι η κυρία Ρίτσα μας διαλέγει πολύ τα σποράκια της και τα σκορπίζει συνέχεια, θέλω μερικές συμβουλές επ αυτού. Ακόμη, μερικές ημέρες που λείπω λόγω δουλειάς τους βάζω στις ταιστρες Nutribird C15 το οποίο βλέπω να τρώνε κανονικά δλδ έλειπε αρκετό. Τελος θα ήθελα να μου πείτε αν πράττω σωστά που έχω το χώρισμα ώστε να μην βλέπονται και αν αυτό επηρεάζει στο κελαηδημα του αρσενικού, δεδομένου ότι ο κύριος σαλιαριζει αρκετά μπορώ να πω. Αυτα, ελπίζω να μην κουρασα.
 
Back
Top