Γενικά Τι ράτσα είναι το καναρίνι που βρήκα;

Ποιο δεύτερο καλέ 4 περιστατικά χθες, 1 μονκ, 2 καναρίνια, 1 δεκαοχτουράκι :)
χεχε... Πανικος και τυχερη μερα εχθες! Δεκαοχτουρακι δυσκολο να το κρατησετε και να ζει απλα ειναι μαθημενο στη αγρια φυση οποτε φοβαμαι.. αφησε το σε μερος εξω το μπαλκονι σε μια κουτα μικρη μην βγει εξω θα το βρει οι γονεις του να το ταιζει... Μεχρι να πεταξει!
 
Πάντως αυτό καραντίνα δεν το λες... Στη θέση σου δε θα ρίσκαρα την υγεία των δικών μου καναρινιών και θα πήγαινα αμέσως να πάρω ένα νέο μικρό κλουβί για να το έχω για καραντίνα. Και αν βρεις κι άλλο καναρινάκι; Χρειάζεσαι ένα κλουβί για την καραντίνα! 😉 Τώρα ας ελπίσουμε να μην μεταφέρει καμία ασθένεια!

Είναι πολύ όμορφο και να το χαίρεσαι! Και επίσης σκέψου ότι μπορεί να είναι κοριτσάκι.. Άρα Ρούλα απ το Τυχερούλα! 😛
 
σε ευχαριστωωω @alicedros! Τελικα ειναι αρσενικο κελαιδαει μαζι με τα καδερινια
ειναι τρελος που τον βρηκα δεν εχει καμοια ασθενεια που ειδα ειναι υγεινος πολυ ζωηρος εδω κι μερες τρωει το αυγο του κι αγγουρακι σπορους σκαρβαλωνει αναποδα! Ειναι χωρισμενος δεν πανε με τα αλλα ελπιζω να μου χαρησει ο φιλος μου την κλουβα για να μεινει μονος του! ξερω αυτα που με ειπες αλλα δεν ειχα αλλο κλουβι κι ετσι τα χωρισα στη ζευγαρωστρα να μην ακουμπανε με τα αλλα! Χαρουμενος που ηρθε σε μενα 😉👍

ακριβως θα το εκανα αυτο αμα αγοραζω αλλο καναρινι ή βρω στο δρομο τοτε θα τρεχω να παρω νεο κλουβι αλλα εχω οικονομικο θεμα λογο φοιτητης
 
Παιδια το πιο σωστο θα ηταν να κοιτουσαμε μηπως το ψάχνει καποιος και οχι αμεσως να πουμε ειναι δικο μας. Λεω για οσους βρισκουν ενα πουλι. Πολλες φορες οταν ενας φιλος στο φορουμ εχανε ενα πουλι και το έψαχνε πάντου εμεις αγωνιουσαμε μαζι του. Δεν ισχυει και για τα ατομα που δεν ανήκουν στο φορουμ; Αν εχανα ενα καναρινι θα ηθελα οταν το εβρισκε κάποιος να εψαχνε εστω και λιγο να δει αν ανήκει καπου. Ταπεινή μου γνωμη. Καλημερα.
 
Σίγουρα έτσι είναι κι εγώ συμφωνώ, το κακό είναι πως λίγοι τρόποι υπάρχουν να εντοπιστεί ο κάτοχος. Μόνο αν έχει βάλει αφισέτες στους δρόμους και τα petshops ή αν το έχει γράψει σε κάποια ομάδα, φόρουμ κτλ. Προσωπικά όταν εμφανιστεί κάποια εύρεση, πάντα ψάχνω για αντίστοιχες ανακοινώσεις στις ομάδες που παρακολουθώ.
 
Back
Top