Αναπαραγωγή Τι υλικό φωλιάς να βάλω στα lovebirds μου;

11panos04

Banned
Εγγραφή
26 Αυγ 2008
Μηνύματα
83
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σας κ παλι! Μια ερωτηση:τι μπορω να βαλω στο κλουβι των Lovebirds μου,ωστε να το παρουν κ να το βαλουν μεσα στη φωλια; Τη φωλια τους την ειχα βαλει πειραματικα, για να δω αν καποιο ειναι θηλυκο, αν ειναι ζευγαρι, κ εντελως εξ απηνης παρατηρησα χθες πεντε αυγουλακια μεσα στη φωλια, να τα καθεται αυτο που θεωρουσα απο πριν θηλυκο. Δε θα ηθελα να βαλω το χερι μου μεσα στη φωλια κ τα ταραξω, λογω του οτι ηταν"βιαιως"συλληφθεντα, κ ταραζονται με οποιαδηποτε κινηση.

Ευχαριστω
 
Αν πας σε ενα πετ σοπ μπορεις να πεις στους υπαλληλους να σου δωσουν ειδικο υλικο για φωλιες! Συνυθως το εχουν στα ιδια ραφια που πουλαν τις φωλιες! Αν διαβασεις σε ενα-δυο θεματα πανω απο το δικο σου θα δεις πως καποιοι παπαγαλοι θελουν πριονιδι και καποιοι κατι κομματακια ξυλου που τα βαζουν στα κλουβια των ιγκουανα απο οτι καταλαβα!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Απο οτι καταλαβα τα αυγα σου ηρθαν αποτομα! Ειμαι σιγουρη πως ξερεις ποση φροντιδα θελουν τα μικρα! Αρχισε να διαβαζεις οσο προλαβαινεις! Απο οτι ξερω σε 21-24 μερες θα εκολαφθουν οι νεοι σου φιλοι!
 
Τα Lovebirds ΔΕΝ θελουν ουτε κομματακια ξυλου ουτε πριονιδι!βαλε τους ξυλακια χλωρα σκοινι φλυους δεντρων και αχυρα! Με αυτα συνηθως φτιαχνουν φωλια! Και μονο αχυρα να τους βαλεις δεν εχουν προβλημα! Ιδιαιτερη φροντιδα τα μωρα δεν θελουν αφου οι γονεις τα αναλαμβανουν ολα αρκει να τους παρεχεις την καταλληλη φροντιδα(νερο, φαγητο, φρουτα κλπ)! Αλλα τωρα αφου ηδη εκαναν τα αυγα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα! Γιατι τωρα πως θα στρωσουν φωλια. Αστα οπως ειναι και βλεπεις...
 
Ego eimai tis idias gnomis me to Anesti.

Kai den pistebo na sfiaxnoune tora akoma tin folia an idi exoune kanei ayga. To mono problima pou exeis, an den exei tipota tipota meza san ilika einai na prosexeis, na min exei kanena apo ta mikra "sprayed leggs". Afto einai ligo epikintino an ta mikra "glistrane" me ta podia logo elipsis ilika. Alios den iparxei problima.

Kali epitixia.
 
Φοιβο, εννοω οτι τα επιασα, δεν τα αγορασα. Κατεβηκαν κ ετρωγαν απ το φαγητο των Budgerigars. Ετσι, μεγαλη λυπη για αυτον που τα εχασε, μεγαλη χαρα για μενα που τα βρηκα(μη γελιομαστε,την τιμη τους για αγορα ειναι δυσκολο να την αντεξει ο καθεις).
 
Βεβαια ειναι μεγαλη σου η χαρα(κι εγω το ιδιο θα ενιωθα) αλλα η τιμη τους δεν ειναι και τοσο τραγικη πια...90 ευρω το ζευγαρι κοστιζει... Δηλαδη αυτοι που αγοραζουν Ζακο τι να πουν;
 
Γι υτο κ δεν προκειται να αγορασω ποτε ζακο.Ασε που κ αν πιασω, δε θα μπορω να τοους συντηρω. Γι αυτο,το θεμα"τιμη"ειναι υποκειμενικο κ ποικιλλει αναλογως το ατομο που αγοραζει!
 
Back
Top