Φροντίδα Τοξικές ουσίες για τα πτηνά από το μαγείρεμα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ameli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Ameli , απλά κράτησε στο νου σου για τη διάρκεια που διαβάζεις για το σχολείο ή για εξωσχολικά μαθήματα, η παρουσία του μπάτζι μέσα στο ίδιο δωμάτιο την ώρα που μελετάς, δεν είναι η καλύτερη ιδέα, διότι η οποιαδήποτε κίνησή του (ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στο οπτικό σου πεδίο), θα σου αποσπά την προσοχή, θα χάνεις τη συγκέντρωσή σου με άλλα λόγια και έτσι είτε θα παρατείνεται ο χρόνος μελέτης σου είτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογα μικρό σε σχέση με την προσπάθειά σου.
 
@ianos 😆δεν έχω budgie. Το καναρίνι μου είναι πλέον πολυ εξοικιομενο μαζί μου. Τώρα για το διάβασμα και κατσαρόλα να χτυπάνε δίπλα μου δεν μου αποσπάται η προσοχή.😂Όλο το γυμνάσιο έτσι πέρασε... Είχα τα budgies δίπλα μου.
 
Για μισό λεπτό νόμιζα ότι εννοούσατε ότι το budgie θα με φοβάται και δεν θα μπορεί να νιώθει την ελευθερία κινήσεων.. Αχχ δεν ξέρω τι θα κάνω. Μπορεί να το έχω δίπλα μου όταν έχω ελευθερο χρόνο... ( και όταν δεν θα μαγειρεύουμε) . 😆 Αμα είχα budgie τότε θα υπήρχε θέμα γιατί η μόνη του παρεα θα ήμουν εγώ και θα αναστατωνοταν με τις μετακινήσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top