Φροντίδα Το Κοκατίλ μου μόνο τσιρίζει

Nikoschris

PB New Member
Εγγραφή
28 Νοε 2017
Μηνύματα
11
Πόλη
Πάτρα
Γεια σας παιδια! Εχω παρει ενα κοκατιλ π ειναι γλυκα! Παντα ειχα πουλια(οχι παπαγαλακια ειναι η πρωτη φορα κ ειμαι κ ενθουσιασμενος)κ τα ειχα παντα εξημερωμενα κ συνεχεια ελευθερα στο δωματιο. Με αυτον το φιλο μ π τον εχω 2 μηνες εχω πολλες αποριες. Η πρωτη ειναι οτι οταν τον βγαζω εξω βλεπει αλλα πουλια κ μονο τσιριζει. Κ η δευτρη οτι δ θεωρω οπως τον βλεπω να ειναι 9 μηνων οπως μ ειπαν αλλα πολυ παραπανω χρονων..
 
νικο καλησπερα. Για την ηληκια του θα μπορουσα να σου πω πολλα. 1. εχει δαχτυλιδη, 2. το πειρες απο εκτροφεα η πετ σοπ, 3. η διεσθηση πολλες φορες ειναι και σωστη. Οσο για την τσιριδα αυτο που μου ερχετε στο μιαλο ειναι οτι φοβατε. τι δεν ξερω. μην ξεχνας οτι και το χρονικο διαστυμα ειναι μικρο για πληρη εξικιωση με το περιβαλον και τα αλλα πουλακια.
 
Καλησπερα ektora! Εχει πλαστικα δαχτυλιδια ροζ κ κιτρινο ανοιχτου τυπου π δ δειχνουν τπτ π εψαξα. Το πηρα απο πετ σοπ κ δ πιστευω ουτε οτι ειναι αρσενικο ουτε οτι ειναι 9 μηνων π μ ειπαν.. Οσο για το τσιρισμα το κανει οταν τον βγαζω εξω π βλεπει κ αλλα πουλια να πετουν, μεσα στο σπιτι δ ακουγεται καθολου κ ειναι παντα ηρεμος η θα τρωει η θα καθεται ακινητος..
 
Θα μπορουσε το τσίριγμα να ειναι και μια διάθεση επικοινωνίας, δεν νομίζετε;
 
Συμφωνώ με τον ιανο. Δοκίμασε αν θέλεις να βάλεις στο YouTube ήχους από παπαγάλους όσο είναι ήρεμος στο κλουβί του για να δεις αντιδράσεις. Όσον αφορά την ηλικία και το φυλο από ότι έχω καταλάβει από τα πετ σοπ είναι δύσκολο να υπάρχει σιγουριά σε αυτές τις ερωτήσεις.
 
Θα μπορουσε το τσίριγμα να ειναι και μια διάθεση επικοινωνίας, δεν νομίζετε;


Ακριβως κ εγω αυτο νιωθω οταν τον βλεπω κ τον ακουω, σαν να ζηταει βοηθεια ο ´´φυλακισμενος´´ απ τα ελευθερα πουλακια

Συμφωνώ με τον ιανο. Δοκίμασε αν θέλεις να βάλεις στο YouTube ήχους από παπαγάλους όσο είναι ήρεμος στο κλουβί του για να δεις αντιδράσεις

Το χω κανει κ απανταει πιο χαμηλοφωνα αλλα απανταει!
 
Ξεκιναει να κανει κ εχει πολλους διαφορετικους ηχους αλλα τα κανει χαμηλοφωνα κ μπορει να κανει γι κανα 2λεπτο κ μετα ξεκιναει παλι το τσιριγμα γι μισαωρο.
 
Τι μεταλλαξη ειναι το πουλακι. Ανεβασε καποια φωτο να το δουμε και αν μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Η πιο εγκυρη μεθοδος βεβαια ειναι το τεστ dna!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Εχω κ αλλη μια φωτο απ την αλλη του μερια π εχει λιγο μαυρο πανω στη φτερουγα του αλλα δ μπορω να την ανεβασω..

C0408176-0872-4C53-B649-0474136C130B.webp 78F311AA-E5E1-43F1-BE35-93B5EC40BD3E.webp
 
Σε αυτες τις φωτο φαινεται για λουτινο, αλλα δε κατακαλαβαινω αν εχει κοκκινα ματια.Αν εχει εστω και λιγο μαυρο σε καποιο σημειο το πουλακι δεν ειναι λουτινο αλλα μεταλλαξη pied. Στη συγκεκριμενη μεταλλαξη δε μπορουμε να καταλαβουμε το φυλο του πουλιου παρα μονο αν κελαηδαει κανοντας διαφορους ηχους η με τεστ dna οπως σου ανεφερεα και πριν.
Και συμβουλευτηκα τωρα, οπτικα δε μυ πολυαρεσει το πουλακι(οχι δεν ειναι ομορφο), βλεπω κενο γυρω απο το ματι του πιυ θεωρω οτι δε θα επρεπε να υπαρχει. Θα συνιστουσα να το δει καποιος πτηνιατρος. Δεν ειμαι γιατρος αλλα κενο γυρω απο το ματι δε θα επρεπε να υπηρχε, εκτος αν δε φαινεται καλα στη φωτο.
 
Τα ματια του ειναι μαυρα κ στον ηλιο πρασσινο με μαυρο. Εχει στη μια φτερουγα απ της δυο στην απεξω μαυρη βουλα κ στην ουρα του εχει λιγο μαυρο.. Οσο γι τα ματια του να σ πω δ κτλβα τι κενο εννοεις..
 
Back
Top