Γενικά Το Σενεγαλακι μας νέο μέλος!

Θα προσπαθησω να τον μαθω να τα κανει στο μερος του γιατι καθε φορα πανω μου τα κανει.
Είναι πρόβλημα αλλά πρόσεξε, αυτή τη εκπαίδευση του να "κρατιούνται" δηλαδή, ενοχοποιείται για ειλεούς και άλλα εντερικά προβλήματα.
 
Θα φτιαξω σταντ απο κλαδια ευκαληπτου με παιχνιδια και τα παντα πανω λογικα την κυριακη που καθομαι με την οικογενεια μαζι.
Δεν γινεταιβη εκπεδευση για να κρατιεται απλα ψιλουπολογιζεις την ωρα πχ γυρο στην μιση με 40 λεπτα για το σενεγαλης και το λες να παει στο σταντ για να τα κανει. Μολις τα κανει μετα το ξαναφωναζεις πισω.
Αν οχι το πας εσυ στο σταντ.
 
ειμαι σιγουρος οτι θα το περιποιηθεις το καμαρι σου, αυτο που εννουσα ομως ειναι κατι πιο απλο ενα ταυ με μια βαση στην ουσια δηλ μια πατηθρα και ναχεις 2-3 τετοιες που το βοηθανε και στο πεταγμα.. Το προβλημα σ αυτα ειναι η βαση... Αν εχεις η μπορεις να βρεις βασεις απο χαλασμενα φωτιστικα γραφειου που εχουν αρκετο βαρος και μια τρυπα η ακομα καλυτερα καποιες που βιδωνουν σε γραφειο τα υπολοιπα ειναι ευκολα
 
Οχι βρε Μαρια δεν θα το κανω σαν την killy απλα θα μετραω περιπου τον χρονο και θα τον πηγαινω στο σταντ να παιξει. Μολις τα κανει οποτε τα κανει τον ξαναπαιρνω και παιζουμε παλι μαζι. Αν δεν θελει θα κατσει στο σταντ να παιζει μονος του.
Dimlyk καταλαβα τι λες μονο για κακα το σταντ σαν τις killy.
Το σταντ που θα φτιαξουμε θα ειναι για να περναει εκει ωρες παιζοντας και να τα κανει εκει που θα υπαρχει ταψι απο κατω.
Προτιμω να τον μαθω κολπακια στην τελικη και τλας τρωμε καμια κουτσουλια στην πλατη.

Παντος αυτο το κωλημα που εχει και θελει να ειναι συνεχεια πανω μας δεν μπορω να το καταλαβω αλλα μας αρεσει πολυ.
 
Παντος αυτο το κωλημα που εχει και θελει να ειναι συνεχεια πανω μας δεν μπορω να το καταλαβω αλλα μας αρεσει πολυ.
Σε όλους τους παπαγάλους αρέσει να κάθονται πάνω μας...
Είναι κάτι φυσιολογικό... Κάτι όμορφο...
Και γω μόλις βγάζω τον δικό μου έξω απο το κλουβί ανεβαίνει στον ώμο μου κατευθείαν...
Εεε οι παπαγάλοι άλλη χάρη έχουν! 🙂
Να τον χαίρεστε! 🙂
 
Back
Top