Βγήκες το πρωί στο μπαλκόνι είπες Μαρίνα και αντικρισες αυτή την κατάσταση. Την προηγουμενη μέρα πότε τα είδες ζωντανά; Εμένα με παραπέμπει σε επίθεση από σφήκες. Προφανώς πέθανε το. Πουλι και του επιτέθηκαν αρχίζοντας πάντα από το κεφάλι και τα μάτια. Σύνηθες φαινόμενο σε νεκρά πουλιά ξεχασμένα σε κλουβιά για αρκετή ώρα!Καλημέρα παιδιά..σήμερα ήταν μια πολύ άσχημη μερα για εμενα καθώς αντίκρισα κατι πολυ άσχημο... Βγηκα στο μπαλκόνι μου και τι να δω... Το αρσενικό μου μπατζι σκότωσε την θυληκη
] Μοιάζει με αυτήν την κατάσταση;
τα παντα ειναι πιθαναΤι σχέση μπορεί να έχει αυτό; Πέρασαντα ποντίκια ανάμεσα απο τα κάγκελα του κλουβιού, έφαγαν το μισό πουλί και ξαναβγήκαν;
Ναι, πράγματι, αλλά κάποια είναι λιγότερα πιθανά από άλλα. Τα ποντίκια όντως είναι αρκετά ελαστικά στο σώμα και περνούν από σημεία που ίσως δεν θα μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε. Αλλά αυτό για κάθε ποντίκι εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του κρανίου, και το διάκενο μεταξύ των κάγκελων του κλουβιού για τα παπαγαλάκια μπάντζι είναι συνήθως μικρό.τα παντα ειναι πιθανα
Εκανες και ριμαΤα πάντα είναι πιθανά αλλά αίματα δεν είχε πουθενά, αυτό δεν μου κόλα στην όλη ιστορία.
Έπρεπε Φίλτατε Παύλο.Το πρόσεξα αλλά είπα να μην το σχολιάσω. Κ. Ηλία
Γιάννη, το αρσενικό ζει ενώ το θηλυκό βρέθηκε νεκρό, εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.Οπότε, προσωπικά, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ευθύνεται το θηλυκό για την κατάσταση που βρέθηκε το αρσενικό, χωρίς να είμαι βέβαιος για το αν ευθύνεται και για τον θάνατο του.
Γιάννη, το σημείωσα διότι όλοι γενικά έχουμε την αίσθηση ότι τουλάχιστον στα μπάντζι τα θηλυκά είναι τα πιθανώς πιο βίαια πουλιά, κάτι που βέβαια μπορεί και να μην συμβαίνει στα πάροτλετ.Έχεις δίκιο Γιάννη. Από κεκτημένη ταχύτητα και από το γεγονός ότι στο δικό μου αντίστοιχο περιστατικό το θηλυκό ήταν η αιτία του κανιβαλισμού με θύμα (το ήδη νεκρό) αρσενικό έχω βάλει σε λάθος σειρά τα φύλα. Οπότε όπου υπάρχει αρσενικό σημαίνει θηλυκό και το αντίστροφο... .
Τα πάρροτλετ είναι πρωτοπόροι στην ισότητα των φύλων. Αν δεν τα βρει το ζευγάρι μια χαρά αλληλοφαγώνονται.κάτι που βέβαια μπορεί και να μην συμβαίνει στα πάροτλετ
Συζήτηση κάνουμε φίλε μου γύρω από ένα περιστατικό που μπορεί να συμβεί είτε σε έναν εκτροφέα με 20 ζευγάρια μικρών παπαγάλων (στην συγκεκριμένη περίπτωση μπάτζι) είτε σε κάποιον που φροντίζει 1 ζευγαράκι. Παραθέτουμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας με σκοπό τη βοήθεια του κάθε ενδιαφερόμενου αλλά και την δημιουργία μιας βάσης πληροφοριών για χρήση από άλλους αναγνώστες. Αυτός είναι και ο σκοπός του forum κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τώρα το πόσο ενδιαφέρεται κάποιος που ανεβάζει ένα θέμα, όπως και το πόσο συμμετέχει και βοηθάει κάποιος που γνωρίζει είναι θέμα του καθενός.Χωρίς να θέλω να θίξω τίποτα εμείς έχουμε ενδιαφέρει περισσότερο από των άμεσα εμπλεκόμενω.
Προσπαθούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα από πληροφορίες που έχουμε χωρίς να ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει με ηθικό δίδαγμα να ξέρουμε για να μην συμβεί και σε εμάς.
Από εμένα κλίνω εδώ το θέμα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ άμα δεν υπάρχει ζήτημα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας