Γενικά Το αρσενικό μου budgie δεν αφήνει να το φιλήσει το θηλυκό

Θα δώσει κάποιος απάντηση, ή θα με αφήσετε να αγωνιώ;
Πάνε 4 ημέρες τώρα που δεν έχω πάρει μία απάντηση.

Vevea tous mpeirazei kapnos, revmata aerou, sixni metakinisi, poli zesti, poli krio, thorivos, elipsi fotos... Gi na zeygarosoun prepei na exoune kali kai sosti diatrofi, kai 12 ores sto fos (oxi sto ilio)...

δωσ'τους ενα ησυχο και σταθερο περιβαλλον, οσο περισσοτερο μπορεις.. Αα! Και ευκαιρια να κοψεις και το τσιγαρο!:D

Τέρμα οι αγριάδες, τα νευρικά τιτιβίσματα, τα δυνατά φτερουγίσματα.
Το φλέρτ, του Τζίτζι προς την Τζιτζίκα απέδωσε καρπούς.
Είναι σκέτη απόλαυση να τα βλέπεις πλέον μαζί αγαπημένα, να κοιτάζονται στα μάτια με ακουμπισμένα τα κεφαλάκια τους το ένα στο άλλο και στόμα με στόμα, να ανταλλάσσουν την αγάπη τους.
Άν και όταν θελήσουν, εύχομαι να έχουν και απογόνους.

Μήπως πρέπει να βγάλω την φωλιά, επειδή πιθανόν η εποχή του ζευγαρώματος πέρασε;

Οχι να την αφησεις φιλε αλλα θα βοηθουσες πολυ τους φιλους σου και τον εαυτο σου αν σκεφτοσουν λιγο το καθε τσιγαρο που καπνιζεις στον ιδιο χωρο! Αυτα σου το ανταποδιδουν ηδη !

Είμαι 73 ετών. 🙂

ποτέ δεν ειναι αργά!
στα 80 τοκοψε ο παππους μου και αναστηθηκε!
το θέμα ειναι να το παρεις εσυ αποφαση, αλλιως δεν γινεται τιποτα!
αλλα τα πουλια ε μην ταχεις μεσα σε ντουμανι ανοιξε κανα παραθυρο τουλαχιστον!

Στα 80 μου θα το ξανασκεφτώ
Φυσικά και όταν καπνίζω, η μπαλκονόπορτα είναι ορθάνοιχτη και το κλουβί πίσω από το ένα φύλο

Μόλις έφτιαξα το πρώτο μου πουπουλένιο μαξιλάρι :)
Πολύ πούπουλο (όχι φτερά) βρε παιδιά😱, γιατί "μαδάνε" τόσο πολύ;

Γιωργο ειναι νωρις για την φυσιολογικη πτεροροια για τα παπαγαλοειδη. Η πτεροροια στα περισσοτερα πουλια ξεκιναει μετα την αναπαραγωγικη περιοδο και οι παπαγαλοι εχουν αναπαραγωγικη περιοδο πιο αργα απο τα καναρινια, δηλαδη ανοιξη-καλοκαιρι. Για τους παπαγαλους η πτεροροια η καλοκαιρινη ειναι Αυγουστο-Σεπτεμβριο.

Back