Παιδιά, το χαμομήλι στους ανθρωπους ´μαλακωνει ´ τα κόπρανα και τα κάνει πιο υδαρή. Στα πουλάκια μήπως εχει ανάλογη επίδραση; Γιατί το συγκεκριμένο έκανε αραιές κουτσουλιές, τώρα έσφιξαν κάπως, και με το χαμομήλι ίσως να ξαναγίνουν αραιές.
Καλημερα, εχε στον πάτο του κλουβιού λευκο χαρτί κουζίνας που και τοξικό δεν είναι Και πιο εύκολα θα παρατηρείς τις κενώσεις τους. Περιμένουμε νέα σας.Καλημέρα, δεν εννοώ αυτό, η τράπουλα από το ένα ρουθουνι είναι μικρότερη, είμαι σίγουρος απλά στην φώτο δεν φαίνεται. το ξέρω ότι πήρα μεγάλο ρίσκο να τα έχω μαζί από την αρχή αλλά δεν είχα ούτε δεύτερο κλουβί ούτε και χώρο στο σπίτι... Πάντως σήμερα το πρωί που έβαλα χαμομήλι, τους αρέσει πολύ γιατί ήπιαν αρκετές φορές, επίσης οι κουτσουλιές του μικρού ήταν πολύ καλύτερες και αρκετά σφιχτες... Αυτό είναι καλό! Θα συνεχίσω την παρατήρηση, όταν γυρίσω από την δουλειά... Καλημέρα σε όλους!
Αληθεια;δεν το ηξερα! Συνισταται για κρυωματα.χριστε μου έκανα λάθος.ζητω συγνωμη.Ναι το χαμομήλι είναι διαρροικό, καλύτερα ρίγανη στην παρούσα φάση. Γενικά φυσικά προτείνεται.
Δεν νομιζω να εχεις λαθος γιατι στο αρθρο για τα βοτανα, αναφερει οτι συνισταται για κρυολογημα του πουλιουκαι θεραπευει την διαροια που δημιουργειται απο λαθος η αλλαγη διατροφης!Αληθεια;δεν το ηξερα! Συνισταται για κρυωματα.χριστε μου έκανα λάθος.ζητω συγνωμη.
Ωραία η επισήμανσή σου, γιατί αυτό που αναφέρεται στο άρθρο είναι λάθος και πρέπει να το ψάξουμε.Δεν νομιζω να εχεις λαθος γιατι στο αρθρο για τα βοτανα, αναφερει οτι συνισταται για κρυολογημα του πουλιουκαι θεραπευει την διαροια που δημιουργειται απο λαθος η αλλαγη διατροφης!
Το παπαγαλακι ειναι μια χαρα, εχει συνελθει και μεγαλωνει... Μαλλον η διαροια θα ηταν απο την αλλαγη και τωρα προσαρμοστηκε!Τι εγινε με το παπαγαλακι τελικα; Ολα καλα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας