γιατί σκέτος κρόκος και όχι και ασπράδι; Δεν έχω κάποια ένσταση, αλλά θεωρούσα ότι η πρωτεΐνη θα ήταν μάλλον εξίσου απαραίτητη, οπότε πες μου τι μου διαφεύγει. Έχω βέβαια την αίσθηση και ότι τα καναρίνια μου τις πρώτες ημέρες προτιμούν να ταΐζουν κυρίως με κρόκο τα μωρά τους, αν και δεν είχα τη δυνατότητα να το διαπιστώσω με βεβαιότητα.1-5 σκετος κροκος
@kostasbaf , Κώστα δεν έγραψα έχοντας στο νου μου ότι έχω δίκιο, έγραψα για να μάθω αν κάτι μου είχε στο μεταξύ διαφύγει. Εξακολουθώ και δίνω στα καναρίνια μου αυγό (κρόκο και ασπράδι) όσο έχουν μικρά, και αφήνω τους γονείς να επιλέξουν.
Για δείξε μας και τους γονείς Κώστααυτα που εχουν γραμμη στα ματια ειναι ενδειξη θηλυκου κ αυτα με μαγουλακια αρσενικου?
Αυτό το θηλυκό εννοούσα εγώηρθε και νυφη του ασπρομαυρου pied. μπηκε σε κλουβα καραντινας. ελπιζω να ειναι νυφη...
[automerge]1657356647[/automerge]
παντως η φωνη της ειναι μονοτονη κ πιο μπασα
Κατά την γνώμη μου ναι. Όταν αλλάξουν πτέρωμα και τα μικρά θα ξέρουμε με περισσότερη σιγουριά.οποτε σε γενικες γραμμες εκει κυμαινονται τα χαρακτηριστικα που εγραψα?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας