Αναπαραγωγή Το ζευγάρι των καναρινιών μου για το 2020

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους και καλή αναπαραγωγή! Λέω και γω σιγά σιγά να αρχίσω. Σε δέκα μέρες αρχές Μαρτίου θα βάλω το ζευγάρι με το χώρισμα και θα ενισχύσω διατροφή. Κάποια παρατήρηση για την νέα σεζόν; Τι θα πρέπει να προσέξω για έχω επιτυχία;
Υ. Γ. Δυσκολεύομαι με την απόφαση για επιλογή πατέρα.
 
Η διατροφή είναι πάντα καλή και οργανωμένη μια και δεν γίνονται θαυματα σε ένα μήνα. Όλο τον χρόνο καλο διατροφικό πρόγραμμα για υγιείς οργανισμούς.
Ευχαριστώ πολύ Σταύρο.
 
Παιδιά σήμερα θα μπουν τα πουλιά στη ζευγαρωστρα. Ωστόσο παρατηρώ πως η καναρα μου ελκειται από ένα άλλο αρσενικο. Είναι περίπου 5 χρόνων από όσο ξέρω. Να επειχβρησω με αυτόν τελικά.
 
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ηλικία του.

Καλησπέρα. Αν σε προβληματίζει η γονιμότητά του μην ανησυχείς. Σε μια περυσινή γέννα, που ο αρσενικός ήταν 5 ετών, πήρα 5 στα 5. Και το συγκεκριμένο πουλί μου έδινε κάθε χρόνο νεοσσούς. Φέτος δεν θα τον χρησιμοποιήσω, γιατί πήρα έναν του 19 για να ανανεώσω τα αίματα. Συμφωνώ με τον @Liakos18, ως προς την μεγαλύτερη εμπειρία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία αρσενικού και την καλύτερη ανταπόκριση τόσο στα συζυγικά όσο κ στα πατρικά του καθήκοντα.
 
Το ζευγαρι μπήκε στη βίλα του. Έγινε περιποίηση των νυχιών. Το αρσενικό φαίνεται να αρχίζει να πυρωνει. Υπάρχει επικοινωνία άριστη μεταξύ τους. Έβαλα και λίγη επιθολ στο θυληκο μιας και υπήρχαν κάποια ξερά σημεία στα πόδια.
 
Back
Top