Ασθένειες Το θηλυκο καναρινι μαδαει

Markos tsiftelis

PB Member
Εγγραφή
5 Ιαν 2014
Μηνύματα
741
Πόλη
Πειραιάς
εχω ενα θηλικο καναρινι που ενω του εχω ξεκινησει διατρωφη για να το ζευγαρωσω μιας και θελει ξαφνικά αρχησα να βλεπω πουπουλα στον πατω του κλουβιου εδω και μερες. Εχω αρχησει να φωβαμε πως κατι εχει.
 
Μάρκο αν έχεις την καλοσύνη, δώσε μας κάποια περισσότερα στοιχεία για το καναρινάκι σου. Για να πάρεις μια ιδέα περίπου, διάβασε την λίστα στο πεδίο των ασθενειών. Π.χ. το έχεις μέσα ή έξω; βγάζει και φτερά; Τι διατροφή του κάνεις.
 
Μήπως τα τραβάει μόνη της τα πούπουλα της για να φτιάξει φωλιά; Παρατήρησε την! Εγώ έχω θηλυκιά που άμα δεν της δώσω νήμα την βλέπω να τραβάει όλη μέρα τα πούπουλά της!
 
Tου βαζω αυγο και σταγονες στο νερο πολυβιταμηνες και οτι χριαζετε για την διαδηκασια αναπαραγωγης γιατι μου εκανε αυγα μονη της ετσι της εβαλα φωλια κλωσησε για μερες και αφου ειδα πως βαρεθηκε τα εβγαλα αυγα και φωλια ολα αυτα χωρις αρσενικο τα εχω χωρισταμε διαχωριστικο.

συγνωμη ξεχασα να πω οτι τα εχω εξω σε προστατευωμενο μπαλκονι χωρισ ιδιετερο κρυο.
 
καλημέρα! Ο αρσενικός είναι έτοιμος; Πόσο καιρό κάνεις την διατροφική προετοιμασία;
 
Άρα η θηλυκή δεν μαδιεται από μόνη της; Να τραβάει τα πούπουλα της; Είσαι σίγουρος;
 
γεια σου Μαρια, προετοιμασια τους κανω 10 μερες περιπου.Αλικη δενπερνω ορκο οτι δεν μαδιετε μονη της το ποριεργο ειναι οτι τα πουπουλα ειναι σε ενα μερος του κλουβιου. Της ξαναεβαλα φωλια και νημα να δω αν θα ξαναδω πουπουλα δεν ξερω τι αλλο να κανω παντως διχνει καλα ειναι ζωηρη.
 
Αφού είδες τα πούπουλα σε ένα σημείο του κλουβιού τότε από κάπου παίρνει τα πούπουλα (τα δικά της, η του καναρινιου που είναι στο ίδιο κλουβί) γιατί θέλει να κάνει φωλιά... Την έχεις με αρσενικό; Είναι πυρωμενη... Βαλτης φωλιά και νήμα!
 
Αυτο εχω κανει εβαλα φωλια νημα και περημενω το αν ειναι πυρωμενη δεν ξερω γιατι δρν γνωριζω και πολλα για καναρια
 
Back
Top