Με απλό μολύβι, χωρίς μυτερή μύτη. Εγώ αυτό χρησιμοποιούσα. Τα χέρια θέλουν καλό πλύσιμο και στέγνωμα πριν πιάσεις τα αυγά (και να μην είναι πολύ κρύα-τα χέρια σου) διότι διαφορετικά μπορεί να βουλώνουν κάποιους απο τους πόρους στο τσόφλι.
@Φοίβος Τα πλενω τα σκουπιζω με χαρτι και τα ζεσταίνω με μπιστολακι σε αυτο ειμαι ενταξει πιστευω αλλα φοβαμαι με το μολυβι πολυ μη σπασει ενω με το μαρκαδόρο δε θελει πιεση
@giannis709 Ούτε με το μολύβι χρειάζεται πίεση ακόμη και με στρογγυλεμένη μύτη. Δοκίμασε το και θα δεις. Κάποιοι χρησιμοποιούν μαρκαδόρο τύπου sharpie. Προσωπικά δεν θα το έκανα διότι η μπογιά με ότι περιέχει ποτίζει το κέλυφος.
@Φοίβος Θα δω τι θα κανω δε θελω να καταστρέψω κάνα κέλυφος και το μολυβι το φοβαμαι μαλλον σε μαρκαδόρο η σε χρώμα φαγητου(food colour) θα δω στη θεια μου που το χα κανει με μαρκαδορο για παιδια δεν εγινε κατι αλλα τωρα μιλάμε για τα δικα μου και το βλεπω Αλλιώς
Αν ξερει κάποιος αν θεωρείτε τοξικο το χρώμα φαγητου-ζαχαροπλαστικής αν και δε νομιζω παρακαλώ να μου πει το συντομότερο να παω να τα παρω απο το σουπερμαρκετ!
@giannis709 Όχι δεν νομίζω να είναι εάν προέρχεται από φυτικά προϊόντα. Ακόμη θα μπορούσες να βάψεις από λίγο τριμμενο βρασμένο παντζάρι με λίγο νεράκι (φυσικό και μη τοξικότο πολύ πολύ να το φάνε κ ολας ) αν σου βρίσκεται βέβαια ευκολα
@PanagiotisAgrinio Καλη ιδέα Ευχαριστώ τα πρωτα τα εκανα με μολύβι οπως μου ειχε πει ο @Φοίβος αλλα τα αλλα θα τα κανω ετσι.Επισης παιδια οταν βγουνε τα μωρα με το καλο περα απο ρυζι κινοα αυγο-αυγοτροφη μπορω να δίνω και αρακά για να ταιζουν τα μωρα εγω αρακά του δίνω απο κατάψυξη τον βγαζω ξεπλυμα σε σουρωτήρι και τον δινω σε θερμοκρασία δωματιο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.