Ασθένειες Το θηλυκό μπατζί μου έχει βγάλει ογκίδια στην αμάρα του

Δεν ξέρω τι να κάνω. Στη Ρόδο που ζω δεν υπάρχει κτηνίατρος. Υπάρχει φάρμακο;IMG20251124165128.webpIMG20251124165201.webp

Δεν μπορώ να καταλάβω καλά από τις φωτογραφίες. Τα ογκίδια είναι πάνω από την αμαρτία του; Επίσης πέρα από αίμα, βγάζουν και πύον;

Ειναι στο κάτω μέρος και τώρα επεκτείνονται και κάτω από τα φτερά. Είναι ογκίδια με αίμα. Δεν νομίζω να έχουν πύον. Τρώει κανονικά και φέρεται φυσιολογικά

@Chrisrodos δεν γνωρίζω λυπάμαι. Πιθανότατα θα πρέπει να του δώσεις κάποια αντιβίωση, για να προλάβεις την επιδείνωση.

Μακάρι άλλα μέλη του site να έχουν κάτι καλύτερο να σου προτείνουν.... @MARY58

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι αλλά στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με πτηνίατρο πχ την κυρία Δουκάκη στο κτηνιατρικό κέντρο του Πειραιά που αυτήν ξέρω κ είχα επισκεφτεί στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας και το viber για φωτογραφίες κ βίντεο, προτείνοντας ότι θα αποζημιώσω για τον χρόνο της. Διαφορετικά με το διαγνωστικό κέντρο της Κομοτηνής.
Αυτή είναι η λίστα πτηνιάτρων που έχει τα στοιχεία επικοινωνίας κ για αυτούς που σου ανέφερα.

Καλημέρα πήρα την πτηνιατρο και μέσω viber μου έδωσε θεραπεία. Το φάρμακο δεν υπάρχει στη Ρόδο και το περιεχόμενο από Αθήνα. Πιστεύω αύριο να το έχω. Σε ευχαριστώ πολύ!

Ναι με την κυρία Δουκάκη μίλησα. Μου είπε να του βάζω fucidin που ήδη ξεκίνησα και το κάνω και να δώσω στο νερό aviomycine για εφτά μέρες. Αυτό περιμένω. Νομίζω αύριο θα το έχω. Αυτά για 7 μέρες και στη συνέχεια θα της στείλω ξανά την εξέλιξη του μπατζί μου.

Σας μεταφέρω το κείμενο της
Φαίνονται σαν κύστες φτερών ή ξανθωματα. Δύσκολο να αξιολογήσω μόνο μέσω φωτογραφιών.

Πάντως με τη fucidin έχει ηρεμήσει. Χθες κελαηδούσε. Τρώει κανονικά και πίνει νερό. Την αισθάνομαι καλύτερα. Νομίζω το φάρμακο θα κάνει τη διαφορά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά και για το ενδιαφέρον σου. Θα σε κρατώ ενήμερη.

Πάντως με τη fucidin έχει ηρεμήσει. Χθες κελαηδούσε. Τρώει κανονικά και πίνει νερό. Την αισθάνομαι καλύτερα. Νομίζω το φάρμακο θα κάνει τη διαφορά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά και για το ενδιαφέρον σου. Θα σε κρατώ ενήμερη.
Καλησπέρα. Το παπαγαλάκι μου ανταποκρίθηκε στην αγωγή! Έχει αρχίσει και βγάζει πάλι φτερά!!!

Σε ευχαριστώ πολύ και καλή και ευλογημένη χρονιά να έχεις!

Back