Φροντίδα Το καινούριο κλουβί των κοκατίλ μου

Τέλειο φαίνεται Ιάσονα!
τιμη και εντυπώσεις πες μας...

Βαγγέλη στα 170 ευρώ από το creatures. Μεγάλη αναμονή αλλά η κατασκευή και το φινίρισμα του είναι εξαιρετική συν ότι η επίστρωση είναι μη τοξική.

Αύριο θα πάω να πάρω μερικά κλαδιά να βάλω για να γίνει η μετακομιση και σκέφτομαι μήπως αφαιρουσα τις εσωτερικές ταιστρες για να έχω περισσότερο χώρο και τοποθετουσα ταιστρες δαπέδου. Τι λέτε;
 
Νομίζω πως οι ταΐστρες του montana είναι ότι πρέπει εκεί που είναι. Με τις δαπέδου τα πουλιά θα κατεβαίνουν στο πάτωμα κι ίσως πατάνε στις κουτσουλιές της σχάρας.
 
Ιάσονα μη πάρεις αυτες τις πλαστικές... Θα τις βρίσκεις συνέχεια τούμπα.Αν καταλήξεις σε μπωλ στο δάπεδο καλύτερα είναι τα πήλινα μπωλ που είναι βαριά και πατώντας επάνω τα πουλιά δε θα τουμπάρουν.
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ανοξείδωτες ταίστρες με το στεφάνι που βιδώνουν στα κάγκελα, σε όποι σημείο θέλεις και βγαίνουν και σε 3 μεγέθη.

03021483.jpg
 
Απλά μου φαίνεται ότι είναι πολύ βαθιές για κοκατίλ.

Δεν τις έχει συνηθίσει το μάτι σου ίσως. :) Το κλουβί αυτό είναι σχεδιασμένο για πουλιά στο μέγεθος των κοκατίλ, έτσι δεν είναι;
 
πολύ ωραίο κλουβί!👍
καλορίζικο και καλώς να δεχτεί το αγαπητό ζεύγος Κοκοβίκου!💞💕💘

Ιάσονα μη πάρεις αυτες τις πλαστικές... Θα τις βρίσκεις συνέχεια τούμπα.Αν καταλήξεις σε μπωλ στο δάπεδο καλύτερα είναι τα πήλινα μπωλ που είναι βαριά και πατώντας επάνω τα πουλιά δε θα τουμπάρουν.
και εγώ συμφωνώ... Εάν καταλήξεις σε μπωλ δαπέδου, καλύτερα τα πήλινα🙂
 
@IasonasΚ, Το κλουβί είναι εξαιρετικό. Το έφτιαξαν κατα παραγγελία;
Θα ήθελα αν δε σου κανει κόπο σάιτ ή μια διεύθυνση που θα μπορούσα να το ψάξω κι εγώ λίγο μιας και κάποια στιγμή θα "ανακαινίσω" το χώρο και των δικών μου διαβολακίων.
 
Όχι Διονύση είναι στάνταρ μοντέλο. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι απλή, μπαίνεις στο parrotshop.de και διαλέγεις ποιο κλουβί της Montana σου αρέσει. Ύστερα επικοινωνείς με το creatures και τους ενημερώνεις να στο παραγγείλουν. Αν θυμάμαι καλά οι τιμές είναι 20 ευρώ κάτω από αυτές του site αλλά καλύτερα να τους ρωτήσεις πρώτα.
 
Back
Top