Το καλύτερα εκπαιδευμένο καναρίνι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Popi Boo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Γλυφάδα
εξαιρετικος

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Αυτά τα καναρινάκια είναι τα λεγόμενα (όπως τα λέω εγώ) καναρινόπαπαγαλακια! Έχουν αποφασίσει να διαφοροποιηθούν από τα άλλα καναρίνια και να γίνουν παπαγάλοι! Έχω κι γω ένα τέτοιο και πραγματικά είναι απίστευτα! 😛

Καλά το να κάθεται στο χέρι και να κελαιδάει το δέχομαι.. Που του σφυρίζει και κάνει κλικ με τα δάχτυλα και αυτό έρχεται; Αυτό πως του το έμαθε; Θέλω κι γωωω 😛

Αυτά τα καναρινάκια είναι τα λεγόμενα (όπως τα λέω εγώ) καναρινόπαπαγαλακια! Έχουν αποφασίσει να διαφοροποιηθούν από τα άλλα καναρίνια και να γίνουν παπαγάλοι! Έχω κι γω ένα τέτοιο και πραγματικά είναι απίστευτα! 😛

Καλά το να κάθεται στο χέρι και να κελαιδάει το δέχομαι.. Που του σφυρίζει και κάνει κλικ με τα δάχτυλα και αυτό έρχεται; Αυτό πως του το έμαθε; Θέλω κι γωωω 😛
Φοβερο πραγματικα! Τι ρατσα ειναι γνωριζεται;

Φοβερο πραγματικα! Τι ρατσα ειναι γνωριζεται;
Κώστα δεν είναι καναρίνια κάποιας συγκεκριμένης ράτσας απλά είναι εξοικειωμένα με τους ανθρώπους! Είτε έχουν μεγαλώσει από πολύ μικρά με τάισμα στο χέρι, είτε απλά είναι κοινωνικά και δεν μας φοβούνται και έχουν εκπαιδευτεί και από τον ιδιοκτήτη τους(πολύ πιο σπάνιο).. Εμένα το δικό μου(αυτό που είναι και στο άβαταρ μου) απλά το τάιζα λίγο όταν ήταν μικράκι... Και νομίζει πως είμαι η μαμά του 😛

Το έχω δει πάρα πολλές φορές στο youtube! Τι να πρωτοσχολιάσω; Το υπέροχο και δυνατό κελάηδισμα του; Την φιλικότητα του; Την πολύ αγάπη και πολύ υπομονή που έδειξε ο κύριος του για να φτάσει ως εδώ; Απλά, φανταστικό! Και δεν είναι εύκολο να εκπαιδευτεί ένα καναρίνι. Μπράβο σου που το ανέβασες εδώ!

Back