Ασθένειες Το καναρίνι μου δεν έχει καλή ισορροπία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έκανες ολόκληρη τη θεραπεία; Τι δοσολογία της έδωσες; Μήπως ήθελε πιο ισχυρή δόση;
 
Ναι εκανα.. Ακολουθησα αυτα που μου ειπες σε προσωπικο μηνυμα.. Χθες ηταν η τριτη μερα στην δευτερη θεραπεια..

Η δοσολογια: 1g σε ενα λιτρο νερο.

Αυτο που με τρομαξε και εγραψα ηταν ο τροπος που κοιμαται..
 
Κρίμα βρε Αριάδνη μου, το φοβήθηκα χτες από την περιγραφή σου ☹
Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τίποτα χρωστικές; Γιατί το είδα κόκκινο, του έδινες κάτι για το χρώμα;
 
Το αγορασα αρρωστο.. Ενω το αρσενικο το διαλλεξα αυτο μου το εδωσε.. Αν δεις ολη την ιστορια (εβαλα στην αρχη και το πρωτο μερος). Μου ειπε ειναι πολυ πυρωμενο και μου το εδωσε.. Δεν το πηρα πισω γιατι λεω οτι δεν θα ενδιαφερθει.. Αλλααα...

Μονο αυγοτροφη κοκκινη δινω στα κοκκινα καναρινια.. Οσο αφορα το χρωμα εννοω.

Απο αυτον αγορασα 3 καναρινια.. Το πρωτο βγηκε καλο.. Μετα πηγα και αγορασα ενα ζευγαρι και το ενα το διαλεξε αυτος.. Αδικια γμτ.. Ειναι πολυ κριμα.
 
Πετσοπάδες και μανάβηδες δεν θα αφήνετε να διαλέξουν για σας.

Λυπάμαι Αριάδνη.
 
Αριάδνη μου κι γω λυπάμαι πολύ! ☹ Έκανες ό,τι μπορούσες και τουλάχιστον όσο ήταν μαζί σου το καναρινάκι ήταν τυχερό και δέχτηκε αμέριστη φροντίδα και αγάπη! Μην ξαναπάρεις από το συγκεκριμένο μαγαζί! Από εκτροφέα!

Καλό σου ταξίδι μικρούλα! ☹
 
Απο εδω και περα οτι κανω, θα το κανω με δικα μου καναρινια.. Δεν αγοραζω αλλα..
 
Λυπάμαι για το καναρινι σου αλλά δυστυχώς οι αρρώστιες,όπως και στους ανθρώπους, είναι μέσα στη ζωή. Καλό είναι να επιλέγουμε μόνοι μας τους φτερωτούς φίλους μας και αν μπορούμε να μεγαλώνουμε μόνοι μας την παρεούλα μας, ακόμα καλύτερα. Πιστεύω πάντως οτι υπάρχουν καλοί και αξιόπιστοι εκτροφείς να απευθυνθείς αν χρειαστεί. Αρκετά παιδιά εδω μέσα με εμπειρία χρόνων μπορούν να σε βοηθήσουν πιστεύω!
 
Γνωρισα προσφατα ενα καλο εκτροφεα αν χρειαστει θα πηγαινω σε αυτον.. Απο εκει αγορασα την ροζελα μου.. Δεν προκειτε να αγορασω ξανα απο pet shop..
 
Απο εδω και περα οτι κανω, θα το κανω με δικα μου καναρινια.. Δεν αγοραζω αλλα..
Αριάδνη, θα σου παρέθετα καναδυό άρθρα του ΡΒ που αφορούν στην αγορά νέων πουλιών. Νομίζω όμως ότι είναι προτιμότερο να παρατηρείς συχνά τα δικά σου πουλιά. Η υγεία δεν κρύβεται. Μόνο έτσι θα μπορέσεις κάποτε να ξεχωρίζεις ένα υγιές από ένα άρρωστο σε πρώιμο στάδιο πουλί. Η αποκλειστική ενασχόληση με "δικά μας" πουλιά, οδηγεί σε τέλμα.
 
Θα περιμενω Σταυρο και σε ευχαριστω.. Τα αλλα δυο που αγορασα απο τον συγκεκριμενο τρωγανε τα αυγα τους... Και οι δυο! Ειχα ανοιξει θεμα και μου ειπες πως αν ησουν στην θεση μου δεν θα ηθελες να δεις απογονους απο τα συγκεκριμενα πουλια γιατι θα ειχα προβληματα στο μελλον οποτε σταματησα την αναπαραγωγη. Γιατι ειχες δικαιο.. Τα αφησα για του χρονου, να σκεφτω τι θα κανω..

Κοκκινα καναρινια δεν καταφερα να δω απο δικα μου ζευγαρια αλλα μου εδωσε ενας εκτροφεας 5 αυγα και εβγαλα 3 μικρα (η μανα ειναι κοινο καναρινι)..
 
Back
Top