Ευχαριστω πολυ θα το αναφερω αυριο εχει ξηρη ευλογια θα σας πω νεα ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας μακαρι να τα καταφερει ο μικρουλης μου
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Liviferm δεν είναι αντιβίωση.
Για την κοκκιδιωση μου εδωσε ενα φαρμακο ο ιδιος και το εβαλα στην ποτιστρα για 2 μερες
Σου συνέστησε γιατρός κορτιζόνη για τα ακάρεα του αναπνευστικού; Ποιο φάρμακο;τωρα του δινω κορντιζονη
Καλησπερα! Το πηγα σε πτηνιατρο ο ξαδελφος μου το ειχε 1 χρονο πριν το παρω εγωΣε ποιον γιατρό πάς;
Ναι την κορτιζονη μου ειπε ο γιατρος να την δωσω οπως επισης κ το φαρμακο που μου εδωσε ο ιδιος σεια ενεση λεγοντας μου οτι ειναι πολυ δυνατο σημερα το ξαναπηγα δεν εχει τρυπα ουτε πληγη τελικα απλα ξυθηκε αρκετα καινκοκκινησε αλλα εγω τρομαξα νομιζα οτι ηταν κατι χειροτερο θα ξαναπαω σε μια εβδομαδα ο γιατρος μου ειπε οτι θελει υπομονη ευχαριστω γιαωτον ενδιαφερον οπως και να εχειΣου συνέστησε γιατρός κορτιζόνη για τα ακάρεα του αναπνευστικού; Ποιο φάρμακο;
Αυτό δεν το κατάλαβα και πολύ καλά. Τι εννοείς; Ότι ο γιατρός είναι στην αρχή της καριέρας του; Ότι τώρα πρόσφατα έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη;ακομα ειναι η αρχη βεβαια εαι στη Θεσσσλονικη οποτε δεν ειχα πολλες επιλογες σχετικα με γιατρο
Σε ένεση φάρμακο για κοκκιδια μόνο το baycox νομίζω υπάρχει. Δηλαδή να της δώσει μια ποσότητα
Δεν υπαρχει λογος πουδεν γραφω το ονομα του γιατρου αλλα δεν βρισκω και λογο να το αναφερω αν ψαξετε τη λιστα θα δειτε οτι για Θεσσαλονικη 2 ειναι οι γιατροι εγω εγραψα εδω γιατι βλεπω οτι εχετε γνωσεις και εχω παρει βοηθεια πολυ πριν γινω μελος σε θεματα που με απασχολουσαν τωρα το θεμα μου ειναι οτι το πουλι εχει απιστευτη δυσπνοια και κανει συνεχεια συριγμους τωρα αν εχει καποιος την καλη διαθεση να βοηθησει με την πειρα του εχει καλως ευχαριστω παντως για ολα τα σχολιαΥπαρχει συγκεκριμενος λογος που δεν αναφερεται το ονομα του γιατρου ή ειναι τυχαιο;
Αυτό δεν το καταλαβαίνω ή μπορεί και να το διαβάζω λανθασμένα. Δηλαδή μέχρι αυτού του σημείου εξακολουθείς κι αναρωτιέσαι αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει;αν εχει καποιος την καλη διαθεση να βοηθησει με την πειρα του εχει καλως
Μακάρι να ειναι και να παραμείνει ξηρή. Το λέω διότι δεν μου ειναι σαφές πότε και αν, αυτό που χαρακτηρίζουμε ως ξηρή ευλογιά μεταπίπτει σε συμπτώματα υγρής ή σηπτικής μορφής. Δεν θέλω να σε τρομάξω, και κτηνίατρος δεν είμαι, αλλά δεν ειναι και λίγα τα πουλιά με ξηρή ευλογιά που είδα στο τέλος να πεθαίνουν...Καλημερα! Οχι ειναι ξηρη η ευλογια. Πειραζει να του δωσω αυγοτροφη; Τωρα που εχει ακαρεα;
ΝαιΠροφανώς και δεν είδε αλλοιώσεις, εννοείς, έτσι;
Εννοείται οτι ειναι κάτι πολυ θετικό. Ειναι βελτίωση της ποιότητας ζωής του πτηνού, στην οποία συνέτεινες κυρίως εσύ και μπράβο σου τόσο για το ενδιαφέρον, όσο και για τιις φροντίδες σου!Αχ δεν ξερω τι να πω ειδε το στομα του ο γιατρος και δεν ειδε ελκη το σπυρι στο ποδι του μαραθηκε μετα την κρεμα δεν ξερω τι να αντιμετωπισω πρωτο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας