Ασθένειες Το καναρίνι μου είναι ξαπλωμένο

-Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, στην επίσκεψη που σχεδιάζεις στο γιατρό, να ρωτήσεις αν οι όγκοι(κύστες) έχουν σχέση με
Τoxoplasma godii και σε ποια φάρμακα(ονομασίες εταιρειών) βρήσκονται οι δραστικές ουσίες trimethoprin and sulfadiazine.
Επειδή αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, υπάρχει οριστική θεραπεία με αυτές της φαρμακευτικές ουσίες.
- Ελπίζω να μη παρεξηγηθεί και να σου δώσει μιαν απάντηση.:)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Κυριε Μακη βρηκα καποια σκευασματα
[x]

[x]

εκει που λεει
CY016V-E
NEOPRIDIMET
SULFADIAZINE, TRIMETHOPRIM
FATRO S.P.A., ITALY

ΦΙΑΛΗ

[c]

και εδω αναφερονται και αλλες ουσιες
[x]

βεβαια το προβλημα ειναι η δοση για πουλια

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
-Δημήτρη αυτά χρειάζονται μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Θελει μεγαλο κουραγιο να τονβλεπεις ετσι... Κριμα να ταλαιπωρειται ετσι μια ψυχουλα, μακαρι να μην ποναει τουλαχιστον!

μακη σημασια εχει το πουλακι να γινει καλα. Εγω απλο σερφαρισμα εκανα "εν μεσω του μεγαλου διαλλειματο" 11.30-11.50:)

Μετα απο τη θεραπεια που του εκανα αυτο που καταφερα ειναι να με τσιμπαει ανελεητα καθε φορα που το πιανω αλλα κατα τ'αλλα εξακολουθει να ειναι ανασκελα να τρωει και να πινει αλλα να μη στεκεται καθολου στα ποδια του! Αν ηταν σαυρα θα ελεγεσ οτι ειναι απολυτως υγιης!

Τι περίεργο! Θα έλεγε κανείς ότι ίσως κατάλαβε το νόημα της ζωής;
:D
Όσο για το τσίμπημα, ξέρω καλά τι εννοείς!
Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση αυτή τη περίπτωση. Εύχομαι και πάλι να συνέλθει. Θα σε ξαναρωτήσω για νέα του.

ο συγκεκριμενος συνδυασμος σουλφοναμιδων με διαμινοπυριμιδινες υπαρχει στα παρακατω σκευασματα με βαση το κτηνιατρικο συνταγολογιο
ADJYSOL TMP SYLFA/VEPROL
NORODINE/NORBROOK
OPTIPRIME/VETERIN
SULFADIAZINE+TRIMETHOPRIM/AGROSEED
SULFADIAZINE+TRIMETHOPRIM/ALFASAN
SULFADIAZINE+TRIMETHOPRIM/ANIMALIA
SULFADIAZINE+TRIMETHOPRIM/ΑΦΟΙ ΤΕΤΩΡΟΥ
SULFADIAZINE+TRIMETHOPRIM/PETER HAND
SULFATRIM/ANIMEDICA
TRIBRISSEN/COOPER
TRIMEDIAZINE-15 PREMIX/VETOQINOL

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τελικα τι θα απογινει!Βεβαια δε θα περιμενω να "αναληφθει εις κυριον"! Θα επισκεφτω και αλλο πτηνιατρο αν δεν βελτιωθει σε κανα δυο μερες! Αληθεια εσυ τι πουλι εχεις; Αν εχεις αρσενικο μπορουμε να γινουμε και συμπεθεροι(εχω 12 θηλυκες απ΄τις οποιες οι 8 ειναι "απειραχτες")

Back