@Tony Forpus πρωταρα, θα μαθω!
2 μηνες τα εχω τα πουλακια!
2 μηνες τα εχω τα πουλακια!
Τα προβιοτικά δεν τα δίνουμε για να προστατέψουμε το συκώτι. Προορίζονται για το έντερο των πουλιών και για να ενισχύσουν την καλή μικροβιακή λωρίδα.προβιοτικα σου εδωσε? Παει το συκώτι των πουλιων
Ακόμη και όταν υπάρχει ευλογιά, οι γιατροί δίνουν συνήθως αντιβίωση για τον ίδιο λόγο, δηλαδή προληπτικά για την αποφυγή μολύνσεων που μπορούν να προκληθούν από τις πληγές που ανοίγουν λόγω της ευλογιάς, προκειμένου να κρατήσουν τον οργανισμό καθαρό από δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις μέχρι να κάνει ο ιός τον κύκλο του.μου πε οτι δεν ειναι ευλογια και εδωσε αντιβιωση ΜΕ ΣΚΟΠΟ την αποφυγη γενικοτερης μολυνσης απο τη πληγη του ποδιου (μπορει να ειχε προελθει απο ευλογια που εκανε το κυκλο της αλλα πληγη ειχε μεινει)
Ιφιγένεια, μην ξεχάσεις αυτά που σε συμβούλεψε ο Ιωάννης.Επικοινώνησε τηλεφωνικά με όποιον γιατρό διαλέξεις και εξήγησε ότι εκτός από την εξέταση θέλεις να γίνουν μικροσκοπικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στις κουτσουλιές.
Επίσης ενημέρωσε για το ακαρισιν και για την αντιβίωση που έχει ήδη πάρει το πουλάκι.
Φυσικά να ενημερωθείς και για το κόστος της επίσκεψης.
Εύχομαι τα καλύτερα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας