Ασθένειες Το καναρίνι μου μαζεύει τα ποδαράκια του

προβιοτικα σου εδωσε? Παει το συκώτι των πουλιων
Τα προβιοτικά δεν τα δίνουμε για να προστατέψουμε το συκώτι. Προορίζονται για το έντερο των πουλιών και για να ενισχύσουν την καλή μικροβιακή λωρίδα.

Όταν αποφασίζουμε να πάμε σε ένα γιατρό, ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του και τον κρίνουμε μετά το πέρας της θεραπείας. Ακούγοντας διάφορους ντεμέκ γιατρούς δεξιά και αριστερά όπως είναι οι πετσοπάδες, όπως είμαστε και εμείς και άλλοι πολλοί, καταλήγουν να μένουν τα πουλιά ακάλυπτα με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Όταν τα πουλιά αρρωσταίνουν ο χρόνος που τους μένει είναι λίγος γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξεκινούν άμεσα τη θεραπεία.
 
Ενταξει ειπαμε...αλλο κτηνίατρος και άλλο πετσοπας.Σαφως μπορει να εχει εμπειρια τεραστια ενας πετσοπας αλλα και ο κτηνιατρος που δινει μια αντιβιωση περισσοτερο εξειδικευμενη απο τις εμποριου καπου στοχευει.Αμα πηγαινουμε σε γιατρο και μετα μας τον βγαζει ακυρο ο πετσοπας, για πιο λογο να υπαρχουν οι κτηνιατροι;Στο θεμα της ευλογιας στο ποδι κι εγω ειχα παει το ενα καναρινι με ιδια συμπτωματα,μου πε οτι δεν ειναι ευλογια και εδωσε αντιβιωση ΜΕ ΣΚΟΠΟ την αποφυγη γενικοτερης μολυνσης απο τη πληγη του ποδιου (μπορει να ειχε προελθει απο ευλογια που εκανε το κυκλο της αλλα πληγη ειχε μεινει)
 
μου πε οτι δεν ειναι ευλογια και εδωσε αντιβιωση ΜΕ ΣΚΟΠΟ την αποφυγη γενικοτερης μολυνσης απο τη πληγη του ποδιου (μπορει να ειχε προελθει απο ευλογια που εκανε το κυκλο της αλλα πληγη ειχε μεινει)
Ακόμη και όταν υπάρχει ευλογιά, οι γιατροί δίνουν συνήθως αντιβίωση για τον ίδιο λόγο, δηλαδή προληπτικά για την αποφυγή μολύνσεων που μπορούν να προκληθούν από τις πληγές που ανοίγουν λόγω της ευλογιάς, προκειμένου να κρατήσουν τον οργανισμό καθαρό από δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις μέχρι να κάνει ο ιός τον κύκλο του.
 
Επικοινώνησε τηλεφωνικά με όποιον γιατρό διαλέξεις και εξήγησε ότι εκτός από την εξέταση θέλεις να γίνουν μικροσκοπικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στις κουτσουλιές.
Επίσης ενημέρωσε για το ακαρισιν και για την αντιβίωση που έχει ήδη πάρει το πουλάκι.
Φυσικά να ενημερωθείς και για το κόστος της επίσκεψης.

Εύχομαι τα καλύτερα!
Ιφιγένεια, μην ξεχάσεις αυτά που σε συμβούλεψε ο Ιωάννης.😉
 
Back
Top