Μαρία δεν πρέπει να πλησιάζεις καθόλου το κλουβί. Μια φορά την ημέρα για τα απολύτως απαραίτητα, με ήρεμες σύντομες κινήσεις και τέλος. Στη συνέχεια μην πλησιάζεις ξανά το κλουβί. Νομίζω πως έχει γίνει κατάχρηση και νιώθει πλέον απειλητικά.Μπορώ να κάνω κάτι τουλάχιστον να μην κάνει έτσι;
Εντελώς άκυρο με το θέμα αυτό που θα ρωτήσω, άλλα έγραψα στην αναζήτηση του site "imac cova" και με πέταξε σ' αυτό εδώ το thread. Λοιπόν, ενδιαφέρομαι γι αυτό το κλουβί (το 42άρι) και δε μπορώ να καταλάβω από τις διαθέσιμες πληροφορίες στο ιντερνετ αν όντως η σχάρα του είναι αποσπώμενη ή όχι. Τωρα εσύ το βλέπω που λες πως "ναι είναι", αλλά επειδή δεν του φαίνεται από τις φωτο, μπορείς να το επιβεβαιώσεις άλλη μια φορα;Πολύ καλή
[automerge]1592803803[/automerge]
@ianos είμαι πολύ ευχαριστημένη με την ζευγαρωστρα που έχω και από ποιότητα και από ευκολία( μεγάλο καπάκι από κάτω για να μην γεμίζει σπόρια κάτω και αποσπώμενη σχάρα) είναι η imac cova απλά έχω το 44 και θα πάρω το 65. Αν χρειαστεί το οπτικό Πουλιέται μεμονωμένα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας