Ασθένειες Το καναρίνι μου πετάει πέρα δώθε εκνευρισμένο και δεν κάνει ούτε "τσίου"

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ad8742
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη! Προς Θεου! Εγω φταιω που ξεχασα να σου πω οτι μου ειπανε μερα παρα μερα στο pet shop!
 
Ναι έχει απαντηθή απο μένα, ίσως ΛΑΘΟΣ όμως.

-Η απάντησή μου είχε σαν οδηγό το φυλλάδιο της ΛΥΔΙΑ που αντιπροσώπευε
την Bogena . Τώρα Bogena δεν υπάρχει, εχει γίνει beaphar,ίσως υπήρξαν μεταβολές.

- Ευκαιρία είναι λοιπόν να διευκρινήση ο Σταύρος τί ακριβώς ισχύει.
Αυτή την αξία έχει εξ άλλου το Φόρουμ και κανείς δεν είναι παντογνώστης.
-Αν έχω λάθος ζητώ συγγνώμη απο τον φίλο μας αd8742.
 
Δεν τίθεται κάποιο άλλο θέμα πέραν της πολύ καλής ευκαιρίας να ανακαλύψουμε τι επικρατεί σήμερα σχετικά με τη χορήγηση του φαρμάκου.

Οι οδηγίες αυτές προέρχονται από το εσώκλειστο χαρτάκι οδηγιών του Pulmosan ως Beaphar Bogena πλέον.

Άγγελε επειδή το δικό σου είναι προφανώς πιο πρόσφατο, έλεγξε σε παρακαλώ τις εσώκλειστες οδηγίες και πες μας με ποια από τις δυο εκδοχές συμφωνεί.
 
Εχει αλλαξει μονάχα το όνομα στο κουτι. Αντι για BOGENA εξω γράφει beaphar. Οι οδηγιες μεσα στο κουτι υπογράφονται με το λογότυπο της BOGENA και δεν εχουν αλλαξει καθολου, ειναι αυτες που περιγραφεις εσυ Σταυρο. Αφου δεν κινδυνευει το πουλακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα! Τωρα το βραδυ το εβαλα μεσα γιατι εδω στην Ξάνθη φυσαει πολυ την νυχτα και φοβαμαι να το αφησω εξω... Ο λαιμος του ειναι λιγο εκτεθημενος και φαινεται το δερμα του. Επίσης δείχνει λιγο αδύναμο σαν να χανει την ισορροπία του και κοιταει προς τα πανω... Μπορει να φταιει που ξυπνησε... Πάντως απο τοτε που αρχισε το πρόβλημα κοιμαται ελαχιστα και ξυπνάει με το παραμικρο. Μια αλλη κυρια απο pet shop Μου ειπε ισως τρομαξε πολυ απο κατι και συμπεριφερεται ετσι ή επαθε εγκεφαλικο-αλλα αυτο το αποκλειω... εχω χασει ενα πουλακι ετσι...
 
Σημερα το πρωι με ξυπνησε ο Johnny με ενα ομορφο κελαηδισμα! Δεν ηταν οπως παλια αλλα διαρκουσε εμφανως πιο λιγο... Υστερα το εβγαλα εξω στο μπαλκονι οπου το εχω κατα την διαρκεια της μερας αλλα δεν κελαηδουσε!
φανταζομαι πως σιγα σιγα γιατρευεται...
 
Back
Top