Γενικά Το καναρίνι μου τον τελευταίο καιρό στέκεται στο ένα πόδι

Καλώς, σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε και για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ελπίζω να έχω καλά νέα όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται. Καλή Ανάσταση!
 
Δλδ κύριε Μάκη (@mgerom )δεν έχει λίπος; Αυτό το κίτρινο που φαίνεται τι είναι; (να μαθαίνουμε και εμείς!) Παυλίνα γράψε λάθος σε ό,τι σου είπα και άκου τον κύριο Μάκη! 😉
 
Αν υπήρχε μια καλύτερη εικόνα της κοιλιάς και του στήθους θα βλέπαμε λεπτομέρειες είναι αλήθεια, αλλά λίπος δεν βλέπω. Εκείνο που διακρίνω καθαρά στις φωτό, είναι οτι πρόκειται για ένα ταλαιπωρημένο και αδύνατο πουλάκι. Κάτι το βασανίζει. Τα πουλιά έχουν το πτέρωμα τους σαν την υπ'αριθμόν ένα, φροντίδα τους. Για να έχει μια τέτοια εικόνα σημαίνει οτι δεν αισθάνεται καλά με τον τρόπο που ζεί ή οτι ασθενεί. Το λίπος έχει σχέση με την "καλή ζωή" (αυτό δεν δείχνει καθόλου σαν ένας χοντρομπαλάς με περίσσεια λίπους). Τότε το λίπος κάνει κακό και θέλει κάποιον έλεγχο (οταν η καλοζωία στο κλουβί περνά στην υπερβολή, με κατανάλωση πολλών λιπαρών). Βλέποντας τις κουτσουλιές του μάλιστα θα έλεγα ή οτι πίνει πολύ νερό και τρώει πολλά πράσινα, ή οτι δεν τρώει σπόρους σχεδόν καθόλου. Ευχαριστώ για την αποδοχή της γνώμης μου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι η σωστή. Η Παυλίνα που είναι δίπλα στο πουλάκι και έχει την καλύτερη εικόνα του έχει την ευκαιρία να διασταυρώσει όλες τις απαντήσεις και ταυτόχρονα με την γνώμη του γιατρού να βγάλει τα συμπεράσματά της. Το φόρουμ δεν είναι για αυθεντίες,όπως πιστεύω και εχω ξαναπεί, είναι για την κατάθεση και ανταλλαγή των απόψεων και των εμπειριών μας.

Υ. Γ Μάλιστα όταν έγραφα το προηγούμενο πόστ μου, δεν υπήρχε η δική σου απάντηση. Απλά καθυστέρησα λίγο να το γράψω γιατί μίλησα ενδιαμέσως στο τηλέφωνο. Απ' ότι είδα εκ των υστέρων έχεις κι' εσύ την ίδια γνώμη για κάποιους χειρισμούς που πρότεινα στην Παυλίνα.
 
Back
Top