ζιζι Εγγραφή 25 Μαρ 2009 Μηνύματα 4.160 Πόλη Κωνσταντινούπολη Όνομα Ζωή 25 Αυγ 2018 #21 gregog7 είπε: Βάζεις και κάτι άλλο για να το κάνεις πιο ελκυστικό; Ζάχαρη ας πούμε. Το πίνει ευχάριστα; Δείτε το υπόλοιπο... Όχι δεν βάζω τίποτα. Το πίνει. Πρέπει να βάλω και κάτι άλλο μέσα;
gregog7 είπε: Βάζεις και κάτι άλλο για να το κάνεις πιο ελκυστικό; Ζάχαρη ας πούμε. Το πίνει ευχάριστα; Δείτε το υπόλοιπο... Όχι δεν βάζω τίποτα. Το πίνει. Πρέπει να βάλω και κάτι άλλο μέσα;
gregog7 Εγγραφή 4 Νοε 2008 Μηνύματα 567 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γρηγόρης 25 Αυγ 2018 #22 Όχι βέβαια, απλά μερικά δεν το πίνουν λόγω της πικράδας από την ρίγανη. Πίνουν βέβαια αλλά όχι την ποσότητα που θα έπιναν αν ήταν σκέτο νερό
Όχι βέβαια, απλά μερικά δεν το πίνουν λόγω της πικράδας από την ρίγανη. Πίνουν βέβαια αλλά όχι την ποσότητα που θα έπιναν αν ήταν σκέτο νερό
misalouris Εγγραφή 22 Οκτ 2011 Μηνύματα 19.254 Πόλη Ν. Ιωνία Μαγνησίας Όνομα Γιάννης Κωδ. ΛΑΣΥΚ ΕΟΟ-L 162 25 Αυγ 2018 #23 ζιζι είπε: Πόσες μέρες μπορώ να του δώσω; Δείτε το υπόλοιπο... Δεν νομίζω πως ακόμη και η καθημερινή χρήση του θα κάνει κακό...
ζιζι είπε: Πόσες μέρες μπορώ να του δώσω; Δείτε το υπόλοιπο... Δεν νομίζω πως ακόμη και η καθημερινή χρήση του θα κάνει κακό...
ζιζι Εγγραφή 25 Μαρ 2009 Μηνύματα 4.160 Πόλη Κωνσταντινούπολη Όνομα Ζωή 25 Αυγ 2018 #24 misalouris είπε: Δεν νομίζω πως ακόμη και η καθημερινή χρήση του θα κάνει κακό... Δείτε το υπόλοιπο... Ωραία, θα του δώσω τότε λίγες μέρες ακόμη. Ευχαριστώ
misalouris είπε: Δεν νομίζω πως ακόμη και η καθημερινή χρήση του θα κάνει κακό... Δείτε το υπόλοιπο... Ωραία, θα του δώσω τότε λίγες μέρες ακόμη. Ευχαριστώ