Ασθένειες Το καναρινι μου απο χτες κανει μωβ κουτσουλιες

Η Τροφή που μας δείχνεις στην φωτογραφία είναι αυγοτροφή με έντομα και όπως δείχνει και η φωτογραφία συστήνεται σε καποια ιθαγενη και εξωτικά πουλιά σαν συμπλήρωμα διατροφής. Δεν συστηνεται για καναρινια :)

Αφού το κατάστημα έχει VERSELE-LAGA πάρε αυτήν

Συνημμένα

• 1269l.webp
    1269l.webp
    18,7 KB · Προβολές: 61
πωωω τι λετε ρε παιδια. Γ...Ω τους Πετσοπαδες μου! Και μου λεει παρτην φιλε ειναι δυναμη ολοι αυτη περνουν κτλ...

Θα παω αυριο πρωι πρωι να ψαξω αυτη που λες mgerom.
Σε καμια περιπτωση δεν θελω να βαλω χυμα. Μονο με αυτη ειμαι κομπλε να του κοψω και την vitacraft?

evaluieva: τα θεματα διατροφης τα εχω διαβασει ολα. 🙂

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό θέλω να πω πως τα πουλιά μας δεν πρέπει να τα φορτώνουμε με ότι υπάρχει στην αγορά και μας πλασάρουν με τρόπο οι διάφοροι. Πάντα να δίνουμε στα πουλιά μας προϊόντα ελεγμένα.
Σαν γενικό κανόνα συνιστώ να υπάρχει πάντα στο κλουβί του και σε ακθημερινή βάση τριμένα όστρακα και πέτρα (για να φτιαχνει τη μύτη του και τα νύχια του). Φρέσκο νερό και σπόροι που δεν περιέχουν σκόνη και διάφορα πολύχρωμα αντικείμενα που δήθεν κάνουν καλό στα πουλιά. Όταν τα πουλιά είναι στην αναπαυση δίνουμε αυγοτροφή επώνυμη μια φορά στις 15 μέρες, στην πτερόρροια 3 φορές την εβδομάδα κλπ. τα καναρανία είναι σποροφάγα και δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω.

Back