Ασθένειες Το καναρινι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης CYBER
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου...☹
ολοι εχουμε χασει πουλακια και ξερουμε πως νιωθεις

☹ Λυπάμε πολύ Gina για το πουλάκι σου. Αλλά εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ήθελε
και δεύτερο ραντεβού για να τις πει τα υπόλοιπα για το τι έχει το καναρινάκι;

Τζίνα λιπάμαι πολύ για τον μικρούλη και ασχέτως λόγω νεύρων και δυσπιστίας προς εμάς θα ήθελα να σου πω ότι όταν ένα πουλί αρρωσταίνει ΔΕΝ δείχνει συμπτώματα μέχρι τα τελικά στάδια. Εκεί είναι που οργανισμός είναι ασθενής και πιθανό όποια επέμβαση να είναι πλέον άστοχη και χωρίς αποτελέσματα. Κάπως έτσι έχασα και εγώ τον πρώτο μικρούλη παρόλο που το πάλεψα για 3 μ'ηνες.

Πάντως ειλικρινά λυπάμαι και ελπίζω να μην αποθαρρυνθείς να φροντίσεις ένα πουλάκι μελλοντικά. Πάντα φιλικά.

Gina μου λυπάμαι ειλικρινά για την απώλεια!
deprime-triste-29423.gif

Η επαφή για πρώτη φορα με τα πουλάκια είναι δυστυχώς οδυνηρή εάν δεν γνωρίζεις τα σημάδια και πως να αντιδράσεις... Εάν όμως αγάπησες πραγματικά το καναρινάκι σου δεν πρέπει να απογοητεύεσαι! Ο οργανισμός τους είναι ευαίσθητος και λίγο έως πολύ άγνωστος για τον κόσμο των θηλαστικών 😉.. και μπορεί να πάθουν κάτι που για εμάς να είναι χωρίς τις γνωστές για τη συνομωταξία μας ενδείξεις... Εύχομαι ο επόμενο πουλάκι που θα πάρεις να είναι γερότατο και εσύ αρκετά έμπειρη πια για να του δώσεις ευζωία :)

Λυπάμαι γι' αυτό που συνέβη στο πουλάκι σου...
Το ότι απέτυχε για κάποιο λόγο η προσπάθεια σου δε σημαίνει οτι δε πρέπει να εμπιστευτείς ξανά πτηνίατρο και η αποτυχία δεν οφείλεται πάντα σε λάθη γιατρών. Μπορεί να θεωρείς οτι κάποιος δεν είναι καλός γιατρός αλλά υπάρχουν αρκετοι και μπορείς να επιλέξεις.
Πολλές φορές συμβαίνουν παρόμοιες καταστάσεις και στους ανθρώπους, ωστόσο δε θα πρέπει να απογοητευόμαστε και να μη έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατρό...
Είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν έχοντας επιστημονική γνώση.
Και μία ερώτηση...
Τον ενημέρωσες για το τι συνέβη; Για να δώσει μια εξήγηση...

Back