Το κλουβί μαζί με τα παιχνίδια που έφτιαξα για 2 ringneck

@Fathergkav Ναι για τα έτοιμα θα έπρεπε κανείς να ξέρει τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ή τα ακριβή υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατι που συχνά ειναι δύσκολο. Βέβαια για πολύ κόσμο που δεν έχει την απαραίτητη γνώση, την δυνατότητα κατασκευής ή την πρόσβαση στα κατάλληλα υλικά, μαλλον ασφαλέστερα είναι τα έτοιμα, αλλα φυσικά όταν κανείς φτιάχνει μόνος του τότε ξέρει τι υλικά εχει βάλει. Είχα δει κάτι για ανοξείδωτο πλέγμα που χρησιμοποιούν σε ζωολογικούς κήπους κλπ σε χώρους πτηνών, αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω πως το βρίσκει κανείς.
 
@myr έχεις απόλυτο δίκιο.. Απλά αν έχεις κάποιον γνωστό που ειναι έμπορος σιδήρου μπορείς να βρεις τα πάντα.. Κ εκεί μπορείς να μάθεις κ την αλήθεια Όσο αφορά την κατεργασία που έχει υποστεί.. Εγώ ευτυχώς είμαι τυχερός οπότε του ζήτησα τι ηθελα να κάνω κ μου πρότεινε αυτός τι υλικά θα χρησιμοποιήσω..
 
@Tony Forpus συμφωνώ απόλυτα στην διατύπωση σου αυτή αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε κ εγώ ήξερα το ποσό επικίνδυνο μπορεί να είναι απλά ήθελα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα για τα ringneck μου.. Να ελπίζω μονο μπορώ ότι δεν θα πάθουν κάτι κακό για το οποίο είναι υπεύθυνος εγώ..
 
Back
Top