Ασθένειες Το κοκατίλ μου έπεσε ανάποδα μέσα στο κλουβί και κοπανούσε τα φτερά του

thodorisgt

PB New Member
Καλησπέρα μου χάρισαν ένα κοκατιλ αρκετά μικρό εδώ και δύο μέρες όλα ήταν καλά μέχρι που σήμερα έπεσε ανάποδα μέσα στο κλουβί και κοπαναγε τα φτερά του συνήλθε σε μερικά δευτερόλεπτα αλλά μου το ξανά έκανε 2 φορές μια στα χέρια και άλλη μία μόλις πήγα να τον βάλω στο.κλουβι και επειδή είναι το πρώτο μου.κοκατιλ ανησυχώ για αυτήν την συμπεριφορά μήπως είναι κάποια αρρώστια.. να προσθέσω πως περνά αρκετές ώρες έξω από το κλουβί του αυτές της λίγες μέρες που το έχουμε και είναι αρκετά ήρεμο γιατί μεγάλωσε στα χέρια...

Θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό και συγκεκριμένα είτε πτηνίατρο είτε κτηνίατρο με εμπειρία στην παθολογία πτηνών. Αυτό που περιγράφεις πιο πάνω μπορεί να είναι αποτέλεσμα διάφορων προβλημάτων υγείας.

@thodorisgt Πιστεύω κι εγώ ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς άμεσα σε κτηνίατρο με εμπειρία σε πτηνά. Μια εξέταση θα βοηθήσει να αποκλειστούν σοβαρότερα ζητήματα και να σου δοθούν οδηγίες για τη φροντίδα του.

Μέχρι τότε, πρόσεξε να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα ή κίνδυνοι στο κλουβί που μπορεί να τον τραυματίσουν αν ξαναπέσει. Αν παρατηρήσεις αλλαγές στη συμπεριφορά ή την όρεξή του, ενημέρωσε τον γιατρό.

Back