ΜΙΛΤΟΣ Μ.
PB New Member
- Εγγραφή
- 6 Ιαν 2019
- Μηνύματα
- 16
Παραθέτω ένα μείγμα που φτιάχνω αρκετά συχνά για τους μικρούς μου φίλους και που το τρώνε πάρα πολύ.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:
2 Αυγά βρασμένα για 15 λεπτά περίπου
Τα τσόφλια από τα αυγά
Λίγα καρύδια
Φύλλα από μπρόκολο
2-3 κ. Γ Γύρη
2-3 κ. Γ Ρίγανη
350 γρ Musli με φρούτα
2 ριζογκοφρέτες
Βέβαια κάθε φορά που το φτιάχνω αλλάζω τα υλικά ανάλογα την εποχή και για να αλλάζει λίγο και η γεύση του μείγματος.
κάποιες φορές βάζω λίγο μέλι αραιωμένο σε χλιαρό νερό, λίγο ελαιόλαδο, ριζάλευρο, φρυγανιά κ. Α.
Είπαμε ανάλογα την εποχή και των υλικών που υπάρχουν στα ντουλάπια του σπιτιού μου.
Παρακαλώ για τα σχόλια σας και για τις προτάσεις για τυχόν αλλαγές στο μείγμα μου.
Ευχαριστώ.
[automerge]1548363015[/automerge]
Με αυτή την ποσότητα των υλικών γεμίζω περίπου 5 κεσεδάκια γιαουρτιού τα οποία βάζω στην κατάψυξη και χρησιμοποιώ συνήθως 1 την εβδομάδα το οποίο μοιράζω σε 4 ζευγάρια.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:
2 Αυγά βρασμένα για 15 λεπτά περίπου
Τα τσόφλια από τα αυγά
Λίγα καρύδια
Φύλλα από μπρόκολο
2-3 κ. Γ Γύρη
2-3 κ. Γ Ρίγανη
350 γρ Musli με φρούτα
2 ριζογκοφρέτες
Βέβαια κάθε φορά που το φτιάχνω αλλάζω τα υλικά ανάλογα την εποχή και για να αλλάζει λίγο και η γεύση του μείγματος.
κάποιες φορές βάζω λίγο μέλι αραιωμένο σε χλιαρό νερό, λίγο ελαιόλαδο, ριζάλευρο, φρυγανιά κ. Α.
Είπαμε ανάλογα την εποχή και των υλικών που υπάρχουν στα ντουλάπια του σπιτιού μου.
Παρακαλώ για τα σχόλια σας και για τις προτάσεις για τυχόν αλλαγές στο μείγμα μου.
Ευχαριστώ.
[automerge]1548363015[/automerge]
Με αυτή την ποσότητα των υλικών γεμίζω περίπου 5 κεσεδάκια γιαουρτιού τα οποία βάζω στην κατάψυξη και χρησιμοποιώ συνήθως 1 την εβδομάδα το οποίο μοιράζω σε 4 ζευγάρια.