Γενικά Το μωρακι μου

anastasios

PB Member
Εγγραφή
18 Νοε 2007
Μηνύματα
175
Πόλη
Πειραιάς
ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!
 

Συνημμένα

  • RICO 1 MHNΩΝ (6).webp
    RICO 1 MHNΩΝ (6).webp
    40,7 KB · Προβολές: 97
  • RICO (4)BABY.webp
    RICO (4)BABY.webp
    38,6 KB · Προβολές: 87
  • RICO BABY (7).webp
    RICO BABY (7).webp
    45,8 KB · Προβολές: 98
Αρσενικο ειναι το παιδακι μου απλως ςτη μια φωτο εινα παρα πολυ μικρος χωρις να εχουν ολοκληρωθει τα χρωματα! Ειναι η λατρεια μου!
 
Φιλε Γιωργο επειδη ασχολεισαι απο οτι βλεπω με του ειδος αυτο,το εχω 21\2 μηνες αλλα με εγκατασταθηκαμε στη μονημη στεγη μας πριν 1 εβδομαδα, λογο διακοπων,θα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να τα καταφερω να το βγαζω εξω απο το κλουβι και να καθεται πανω στο χερι μου! Μεχρι στιγμης τρωει απο το χερι μου μεσα στο κλουβι αλλα καθεται πανω στο κλαρακι του, οπως επισης οταν του μιλαω ερχεται πολυ κοντα μου{προς το μερος μου}και βαζει τη μυτουλα του αναμεσα στα καγκελα και φωναζει!{Γιατι το κανει αυτο;}και οταν βαζω το χερι μου μεσα στο κλουβι καθεται ηρεμος και παρακολουθει! Ευχαριστω!
 
Απ'ότι ξέρω απο άλλα μέλη του φόρουμ και απο σελίδες στο ίντερνετ γίνεται αυτό που θες. Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει.
Για αρχή νομίζω οτι είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Το να σε πλησιάζει και να μην τρομάζει όταν βάζεις το χέρι σου μέσα στο κλουβί είναι πολύ καλό αλλα και σημαντικό βήμα! Συνέχισε έτσι μέχρι να έρχεται στο χέρι σου και να τρώει. Όταν το καταφέρεις αυτό συνέχισέ το για 2-3 εβδομάδες. Μετά άνοιγέ του την πόρτα απο το κλουβί και βάζε το χέρι σου έξω απο αυτό κοντά όμως στην πόρτα. Έτσι θα έρχεται να τρώει απο το χέρι σου και έξω απο το κλουβί.
Πρόσεξε όμως οταν βγει απο το κλουβί, επειδή μπορεί να πετάξει μέσα στο δωμάτιο, υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι. Το πιο σύνηθες είναι να πάει να βγεί απο κάποιο παράθυρο η πόρτα και να χτυπήσει στο τζάμι, γιαυτό κλείσε και τις πόρτες αλλα και τις κουρτίνες! Επίσης πρόσεχε για βάζα με νερό οπου μπορεί να πέσει μέσα και να πνιγεί!
Ψάξε λίγο στο φόρουμ για παρόμοια θέματα (κι εγώ εκεί τα έχω διαβάσει αυτά που σου λέω) και δες και στο "http://www.birdsworld.gr/" στα άρθρα αυτό που λέει "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΤΗΝΩΝ".
Σου έυχομαι καλή επιτύχια!
 
Πανεμορφος ο μικρος!

Το οτι κολλαει το προσωπο του στα καγκελα και φωναζει (ανοιγει και το στομα; ) μπορει να παρακαλαει για φαγητο. Ετσι κανουνε τα μωρα οταν ζητανε φαγητο απο τους γονεις τους. Κουναει και τα φτερακια του οταν το κανει αυτο; 😕
 
Ευχαριστω πολυ παιδια να σται καλα για τα καλα σας λογια, θα του πω του μικρου για τις ευχες σας!
 
Back
Top