Γενικά Το μωρακι μου

Φιλε Φοιβο δεν νομιζω να παρακαλαει για φαγητο, απο φαγητο εχει τα παντα! Απλως οταν ερχεται κοντα στα καγκελα φωναζει και τσιμπαει τα καγκελα, το κανει μονο οταν παω και του μιλαω απο κοντα!
 
Μαλλον δε με καταλαβες... Δεν εννοω οτι ζηταει να του γεμισεις την ταιστρα...
στο στομα φαγητο μπορει να ζηταει... ετσι κανουν τα μικρα πουλια...
Δε λεω οτι απαραιτητα αυτο ειναι που συμβαινει αλλα ειπα μια πιθανη εκδοχη.
Μπορει να το κανει και για να προστατευσει το χωρο του. Μπορει να σημαινει πολλα! Αν μας το δειξεις σε βιντεο ισως αυτοι που ασχολουνται με παραδεισια να σου πουνε ακριβως τι κανει! 🙂
 
Να τον χαιρόμαστε τον Rico και από εδώ Τάσο! Τώρα που εγκατασταθήκατε μόνιμα θα αρχίσουμε και πιο εντατικά την εκπαίδευσή του. Φοίβο δεν ζητάει φαγητό γιατί αυτό το έχει σταματήσει από καιρό το πουλί, πιο πολύ του κελαηδάει όταν τον βλέπει. Το κάνουν πολλές φορές όταν αντιληφθούν άτομο στο χώρο τους. Άλλες φορές κάνουν ήχους οι οποίοι είναι σαν συναγερμός (σημαίνουν εισβολή συνήθως) και κάποιες άλλες απλά κελαηδάνε, κάτι που κάνουν και όταν συναντούν άλλα πουλιά του είδους τους και εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν εξοικείωση με τον άνθρωπο.
 
Γεια σου Βασιλη, ειδες ποσο χαριτωμενος ειναι; Οντως οταν ανοιγω την πορτα του σπιτιου κελαδαει συνεχεια! Και οταν ειμαστε μαζι του στον ιδιο χωρο{που παντα μαζι ειμαστε, μονο οταν παει για υπνο ειναι σε αλλο δωματιο}μας τρελενει με τα κελαειδισματα και το πεταγμα του απο κλαρι σε κλαρι! Ασε που οταν βαζω την μπανιερα κανει σαν τρλος την περιμενει πως και πως! Ναι να προχωρησουμε στην εκπαιδευση!
 
Bασιλη, ισως εγω δεν καταλαβα σωστα διοτι ο anastasios εγραψε οτι φωναζει, δεν ειπε κελαηδαει κι ετσι σκεφτηκα κατι αλλο απο το προφανες...
 
Bασιλη, ισως εγω δεν καταλαβα σωστα διοτι ο anastasios εγραψε οτι φωναζει, δεν ειπε κελαηδαει κι ετσι σκεφτηκα κατι αλλο απο το προφανες...

Ανέστη όπως ειπώθηκε σωστά σκέφτηκες, απλά με τον Τάσο μιλάμε και στο τηλέφωνο και γιαυτό κατάλαβα τι εννοεί με το φωνάζει :)
 
Βασιλη με το ζεμπρακι,2 ημερες τωρα το ταιζω με το χερι οπως συνηθως και το αγγιζω στο στηθος {πολυ μαλακο ειναι το πτερωμα!}αλλα με το που το αντιλαμβανετε φευγει αλλα ξαναρχετε! Ειναι πειρασμος το αυγουλακι του αρεσει πολυ!
 
Back
Top