Γενικά Το νέο μας lovebird! Καμία πρόταση για όνομα;

@ΙωάνναΚ
Προσπαθησε να κοιμαται τις σωστες και το κλουβι του να ειναι σε μια μέρος που θα του δινει την αισθηση μια καποιας προστασίας.Να μην ειναι στη μεση του δωματιου πχ αλλα σε καποια γωνια.
 
@Tony Forpus τον έχω βάλει σε γωνία,βασικά όχι ακριβώς γωνία,θα σας δείξω.και είμαι σε δίλημμα γιατί από τη μια είναι κοντά μας αρκετά για να μας συνηθίσει, από την άλλη όμως τρομάζει όταν βγαίνουμε από το πίσω δωμάτιο.Και τον προηγούμενο εκεί τον είχαμε,δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τον είχαμε περισσότερο καιρό.
*Σε αυτή την κατάσταση είναι από όταν ξύπνησα,στα καγκελα😕
[automerge]1606203982[/automerge]
@piranhas2 ευχαριστω πολύ!
[automerge]1606204122[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα έλεγα να τον έχω στο σημείο που έστειλα πιο κάτω στην συζήτηση γιατί είναι πολύ κοντά στους καναπέδες μας και φαντάζομαι έτσι θα συνηθίσει πιο πολύ και εμάς, αλλά αν δω ότι συνεχίζει να ενοχλείται θα τον πηγαίνω άλλου για υπνο.. ευχαριστω!
 

Συνημμένα

  • IMG_20201124_094237.webp
    IMG_20201124_094237.webp
    116,7 KB · Προβολές: 10
Καλημέρα και πάλι!
Γενικά μου δημιουργούνται διάφορες απορίες,μιας και είχαμε κάνει κάποια λάθη με την εκπαίδευση του προηγούμενου πουλιού που είχαμε (budgie) και ένα άγχος παραπάνω το έχω..Σήμερα έκανα μια μικρή απόπειρα να του δώσω έναν ηλιόσπορο από την τροφή του,φυσικά με το χέρι μου έξω από το κλουβί..δεν περίμενα και πολλά, εντάξει,στην αρχή έκανε λίγο χαμό και μετά απλά έκατσε κάπου και το κοιτάζει ώσπου έφυγα για να μην το κουράσω..Να το επιχειρήσω πάλι αύριο;μήπως να διαλέξω κάτι άλλο για να το δελασω; Και πόσες φορές τη μέρα μπορώ να το δοκιμαζω; Να πω ότι σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που το έχουμε σπιτι
 
@ΙωάνναΚ καλημέρα, το πουλάκι πρέπει με μείνει για λίγο μόνο του (1-2 εβδομάδες) να εξοικειωθεί με τον χώρο. Μπορείς να πάρεις κεχρί/μιλλετ, φρούτα, μπορείς να το δοκιμάζεις όσες φορές την ημέρα θες απλά να μην κρατάει πάνω από 5-10 λεπτά η «εκπαίδευση».
 
Σας παρουσιάζω τον νέο μας φιλαράκο! Μόλις μπήκε στο νέο του σπίτι και παρατηρεί όλο περιέργεια τριγύρω 😁 Αργότερα που θα μας συνηθίσει θα βγάλω και καλύτερες φωτο! Καμια πρόταση για όνομα;
Πολύ όμορφος.Εχω κι εγώ ένα με το όνομα *ΛΟΥΚΙ*Αμα είναι κορίτσι μπορεις ΠΑΡΙΣ Άμα είναι αγόρι ΚΟΚΟ
 
Back
Top