Γενικά Το νέο μου σπίτι

Πόλη
Αθήνα
Όνομα
Μυρτώ
Γεια σας! Είμαι ο Τέντυ... Τέντυ Μπόις για τους φίλους γιατί έχω ένα υπέροχο τσουλουφάκι που με κάνει να είμαι λίγο διαφορετικός!
Μένω στο μπαλκόνι περίπου 2 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος, ακούω κάτι καναρινάκια και κελαηδάω όολη μέρα, να δουν με ποιόν έχουν να κάνουν!
Η μαμά μου αποφάσισε να μου πάρει ένα μεγάλο σπίτι για να είμαι άνετος και έχει βάλει γύρω γύρω ένα περίεργο πράγμα για να μην με πειράξει τίποτα λέει! Βέβαια φοβάται πως δεν μου αρέσει και με ενοχλεί, αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου!
Κάνω κάθε πρωί το μπανάκι μου, τί υπέροχο που είναι το νερό, ειδικά τώρα με την ζέστη!
Είχα και τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργα πράγματα στα ποδαράκια μου, ακάρεα μας είπαν... Παλέψαμε για να φύγουν... Την ταλαιπώρησα την μαμά αλλά πού να ξερε πόσο φοβήθηκα κάθε φορά που με έπιανε να μου βάλει επιθόλ! Έχω λίγα ακόμα, μακάρι να φύγουν εντελώς να ησυχάσουμε...
Σας ευχαριστώ όλους πολύ, μου είπε ένα... Πουλάκι... Πως δώσατε γρήγορα καλές συμβουλές! Να λοιπόν το νέο μου σπίτι!
[automerge]1561723427[/automerge]

Συνημμένα

• 65809053_716937285432459_2426098215146225664_n.webp
    65809053_716937285432459_2426098215146225664_n.webp
    97,2 KB · Προβολές: 80
  • 65386064_1197184793786756_577309618229739520_n.webp
    65386064_1197184793786756_577309618229739520_n.webp
    207,4 KB · Προβολές: 77
  • video-1561723288.mp4
    video-1561723288.mp4
    751,6 KB
Γεια σου Τέντυ:) 👍 !

Πανέμορφο το νέο σου σπιτάκι. Με όλες τις ανέσεις και όπως πρέπει να είναι! Μην φοβάσαι για τα ακάρεα, θα φύγουν και αυτά σιγά σιγά! Ξέρει η μαμά σου τον τρόπο. Εσύ απλά να δείξεις υπομονή!

Να πεις ένα μεγάλο μπράβο στην μαμά σου για την αγάπη και την φροντίδα που σου δείχνει και να της κελαηδάς όσο και όποτε μπορείς 😉

Να πεις ένα μεγάλο μπράβο στην μαμά σου για την αγάπη και την φροντίδα που σου δείχνει και να της κελαηδάς όσο και όποτε μπορείς
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια!
[automerge]1561724020[/automerge]
Δειχνει φουσκωμενο
Είναι έτοιμος για ύπνο την στιγμή της φωτογραφίας, έχει κουρνιάσει
[automerge]1561724058[/automerge]
Να τον χαίρεσαι! Να είναι γερός να χαίρεται το καινούριο του σπίτι 😊
Ευχαριστώ πάρα πολύ 😌

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άρχοντας! Συγχαρητήρια Μυρτώ! Τα έχεις όλα στην εντέλεια! Μπράβο σου ξανά! Είσαι μια σωστή κάτοχος καναρινιού! Ο Τεντυ είναι ένα πανέμορφο, λαλιστατο καναρινακι! Να το χαίρεσαι και να σου ζήσει! Το σουπιοκοκαλο μόνο να του αλλάξεις θέση, εγω το έχω στο μεσαίο κλαδάκι πίσω στα κάγκελα. Αν θέλεις μπορείς να του πάρεις και τριμμένα όστρακα (grit) και να γεμίσεις μια αυγοθήκη μέχρι την μέση. Θα τα λατρέψει και του κάνουνε και καλό 🙂

@mioannou καλησπέρα. Να τον χαίρεσαι για πολλά χρόνια. Μια μικρή συμβουλή. Στην υπέροχη προστασία που του παρέχεις ήδη, θα πρόσθετα ένα κομμάτι ξύλου, πλαστικού ή ότι σε βολεύει στην οροφή του προστατευτικού καλύμματος ή στην οροφή του κλουβιού. Έτσι αν πάει κάποιο σπουργίτι ή περιστέρι, να καθίσει πάνω, να μην κινδυνεύει το καναρινάκι από τις ακαθαρσίες τους. Κατά τα άλλα είσαι τέλεια!

Το σουπιοκοκαλο μόνο να του αλλάξεις θέση, εγω το έχω στο μεσαίο κλαδάκι πίσω στα κάγκελα. Αν θέλεις μπορείς να του πάρεις και τριμμένα όστρακα (grit) και να γεμίσεις μια αυγοθήκη μέχρι την μέση. Θα τα λατρέψει και του κάνουνε και καλό
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Θα βάλω το σουπιοκόκκαλο πίσω στην μέση! Και θα του πάρω τα τριμμένα όστρακα σύντομα
[automerge]1561724661[/automerge]
θα πρόσθετα ένα κομμάτι ξύλου, πλαστικού ή ότι σε βολεύει στην οροφή του προστατευτικού καλύμματος ή στην οροφή του κλουβιού. Έτσι αν πάει κάποιο σπουργίτι ή περιστέρι, να καθίσει πάνω, να μην κινδυνεύει το καναρινάκι από τις ακαθαρσίες τους. Κατά τα άλλα είσαι τέλεια!
Δεν θα το σκεφτόμουν... Ευχαριστώ πολύ 😊 🌸

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για οσους εχουν χρονο καθημερινα να φροντίζουν τα πουλακια τους ειναι προτιμοτερο να φρεσκαρουν την τροφή σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα.

Καλο θα ειναι τυχον περίσσεια τροφης να μην την βαζουμε και στην επομενη εβδομαδα.

Αυτο ομως και πάλι για οσους εχουν αυτη την δυνατότητα.

Καλορίζικο το νέο σπίτι! Η φροντίδα και το ενδιαφέρον σου Μυρτώ αποδεικνύονται από αυτές τις φωτογραφίες!
Γρήγορα περαστικά Τέντυ, να σε χαίρεται η μαμά σου και να περνάτε όμορφα!

Να το χαίρεσαι και να το ακούς για πολλά χρόνια ακόμα!
Ευχαριστώ πολύ!
[automerge]1561798573[/automerge]
Με γεια! Άποψη μου και φιλικά πάντα βάλε και δεύτερη ταιστρα να μη φυσας σπόρια πάρα μια φορά τη βδομάδα.

Ευχαριστώ για την συμβουλή! Επειδή έχω την δυνατότητα, αλλάζω κάθε μέρα την τροφή του και νομίζω πως του είναι αρκετή... αλλά θα το κοιτάξω
[automerge]1561798617[/automerge]
Για οσους εχουν χρονο καθημερινα να φροντίζουν τα πουλακια τους ειναι προτιμοτερο να φρεσκαρουν την τροφή σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα.

Καλο θα ειναι τυχον περίσσεια τροφης να μην την βαζουμε και στην επομενη εβδομαδα.

Αυτο ομως και πάλι για οσους εχουν αυτη την δυνατότητα.
Εγώ του βάζω λίγη κάθε μέρα, ή το πολύ μέρα παρα μέρα και νομίζω πως δεν έχει πρόβλημα με την ποσότητα της τροφής
[automerge]1561798645[/automerge]
Καλορίζικο το νέο σπίτι! Η φροντίδα και το ενδιαφέρον σου Μυρτώ αποδεικνύονται από αυτές τις φωτογραφίες!
Γρήγορα περαστικά Τέντυ, να σε χαίρεται η μαμά σου και να περνάτε όμορφα!
Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια🌸🌸

Back