Φανταστικός!User23658 είπε:[automerge]1584118770[/automerge]
Όταν λίγο μπερδεύει τα τραγούδια!![]()
Κράζει όταν φεύγω, κράζει όταν μπαίνω. ΑυτάUser23658 είπε:@fortunatos εσένα λέει τίποτα;
Ααα σας περνάμε! Εμείς λέμε αρκετά πράγματα. Τις τσιριδες δεν τις αναφέρω καν... Τσαρρρ τσαρρρρ φωνή για δέκα πουλιά!Κράζει όταν φεύγω, κράζει όταν μπαίνω. Αυτά![]()
Λιιιγο το πρωί κάνει κάτι γκρου γκρου όταν έχει κέφια.
Στη μουγκα ο δικός μου ο κύριος :)User23658 είπε:Ααα σας περνάμε! Εμείς λέμε αρκετά πράγματα. Τις τσιριδες δεν τις αναφέρω καν... Τσαρρρ τσαρρρρ φωνή για δέκα πουλιά!
Ααα τι Παιδί ειναι αυτο; Οταν μπορείς ανέβασε να δούμε! Τι ηλικία Έχει θύμισε μου.. Τραγούδια λεει 2 εμένα την οικογένεια ανταμς κ το totoro.Στη μουγκα ο δικός μου ο κύριος :)
Θα ανεβάσω βίντεο να δείτε πως αντιδράει όταν του παίζω κοκατιλ στο YouTube. Υψώνει κεφάλι για 1" και μετά αδιάφορος συνεχίζει να καταστρέφει ο,τι κατέστρεφε. :)
Όταν λένε τραγουδάκια είναι φανταστικά!
Κοντεύει 2 ετών. Να έρθετε στο πάρτυ γενεθλίωνUser23658 είπε:κ το totoro
Απο εδω το μάθαμε κ του το σφυριζα κ εγώ! Μετά τους 6 μήνες άρχισε μουρμουριζε διάφορα τώρα 1.5 Πάμε καλά αλλά θέλει χρόνο κ να λες τα ίδια κ τα ίδια! Αν μας καλέσετε θα έρθουμε στο πάρτυ σας με δώρο -εκπλήξεις!Κοντεύει 2 ετών. Να έρθετε στο πάρτυ γενεθλίων
Yas!
Τέλειος!User23658 είπε:Κι ενα μπανακι για τη φαγούρα![]()
Περιμένουμε το Βίντεο σαςΤέλειος!![]()
Στην αρχη άκουσε το τσίου τσιου και ξεκινησε κι αυτός απ έξω τσαρ τσαρ.. Τον βάζω μέσα κρατώ το μωρό.. Το βλεπειιιuser20443 είπε:Ε συγγνώμη αλλά τώρα που το σχολίασες, φυσικά και θέλω![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας