Φανταστικός!User23658 είπε:[automerge]1584118770[/automerge]
Όταν λίγο μπερδεύει τα τραγούδια!
Κράζει όταν φεύγω, κράζει όταν μπαίνω. ΑυτάUser23658 είπε:@fortunatos εσένα λέει τίποτα;
Ααα σας περνάμε! Εμείς λέμε αρκετά πράγματα. Τις τσιριδες δεν τις αναφέρω καν... Τσαρρρ τσαρρρρ φωνή για δέκα πουλιά!Κράζει όταν φεύγω, κράζει όταν μπαίνω. Αυτά
Λιιιγο το πρωί κάνει κάτι γκρου γκρου όταν έχει κέφια.
Στη μουγκα ο δικός μου ο κύριος :)User23658 είπε:Ααα σας περνάμε! Εμείς λέμε αρκετά πράγματα. Τις τσιριδες δεν τις αναφέρω καν... Τσαρρρ τσαρρρρ φωνή για δέκα πουλιά!
Ααα τι Παιδί ειναι αυτο; Οταν μπορείς ανέβασε να δούμε! Τι ηλικία Έχει θύμισε μου.. Τραγούδια λεει 2 εμένα την οικογένεια ανταμς κ το totoro.Στη μουγκα ο δικός μου ο κύριος :)
Θα ανεβάσω βίντεο να δείτε πως αντιδράει όταν του παίζω κοκατιλ στο YouTube. Υψώνει κεφάλι για 1" και μετά αδιάφορος συνεχίζει να καταστρέφει ο,τι κατέστρεφε. :)
Όταν λένε τραγουδάκια είναι φανταστικά!
Κοντεύει 2 ετών. Να έρθετε στο πάρτυ γενεθλίωνUser23658 είπε:κ το totoro
Απο εδω το μάθαμε κ του το σφυριζα κ εγώ! Μετά τους 6 μήνες άρχισε μουρμουριζε διάφορα τώρα 1.5 Πάμε καλά αλλά θέλει χρόνο κ να λες τα ίδια κ τα ίδια! Αν μας καλέσετε θα έρθουμε στο πάρτυ σας με δώρο -εκπλήξεις!Κοντεύει 2 ετών. Να έρθετε στο πάρτυ γενεθλίων
Yas!
Τέλειος!User23658 είπε:Κι ενα μπανακι για τη φαγούρα
Περιμένουμε το Βίντεο σαςΤέλειος!
Στην αρχη άκουσε το τσίου τσιου και ξεκινησε κι αυτός απ έξω τσαρ τσαρ.. Τον βάζω μέσα κρατώ το μωρό.. Το βλεπειιι το λοφίο έφτασε στο ταβάνι τα μάτια έγιναν ολοστρογγυλα και έφτασε απ το χέρι μου στη πλάτη μου πάνω!user20443 είπε:Ε συγγνώμη αλλά τώρα που το σχολίασες, φυσικά και θέλω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας