Ασθένειες Το παπαγαλάκι μου δεν είναι πάρα πολύ καλά

dimitra liagga

PB New Member
Εγγραφή
29 Αυγ 2023
Μηνύματα
16
Καλησπέρα το παπαγαλάκι μου δεν είναι πάρα πολύ καλά τι μπορώ να κάνω ?? Κάθεται και στο κλαδάκι αλλά τις περισσότερες φορές κάθεται κάτω και μαζεύεται και κοιμάται τα κακα του είναι καλά δεν είναι νερουλά .. αυτό που κάνει επίσης είναι να τρώει πολύ και λεμαργα
[automerge]1698851340[/automerge]
IMG_20231101_170639.webp
 
Τελευταία επεξεργασία:
@dimitra liagga
Το παπαγαλάκι σου είναι πράγματι άρρωστο.
Θα πρέπει να το δει κάποιος γιατρός άμεσα.
Με όλο το θάρρος νομίζω ότι το κλουβί του είναι σκουριασμένο και χρειάζεται αλλαγή.
 
Για την περίπτωση που το πουλί έχει πάθει δηλητηρίαση από τη σκουριά στα κάγκελα του κλουβιού, άμεσα χρειάζεται καρβουνάκι από το φαρμακείο και μάλλον να του το δώσεις στο στόμα, αν δεν το φάει μόνο του. Όχι ότι το συγκεκριμένο που σου λέω είναι πανάκεια, αλλά ίσως και να το βοηθήσει σε κάποιον βαθμό. Εννοείται ότι το κλουβί θα πρέπει να αλλαχτεί άμεσα και μάλιστα πάρε του ένα όσο το δυνατό πιο μακρύ κλουβί για να είναι άνετο το πουλί.
Σου έστειλε ο Βάιος το αρχείο με τους γιατρούς. Αν δεν βρεις κατάλληλο γιατρό στην περιοχή σου, τότε επικοινώνησε άμεσα και σε πρώτη φάση τηλεφωνικά με το εργαστήριο της Κομοτηνής, θέσε τους την κατάσταση και άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν για το πως θα συλλέξεις και θα στείλεις δείγματα. Το κόστος επίσης θα σου το πουν, αλλά μην ανησυχείς, συνήθως είναι μικρό.
Όταν μπορείς ενημερώνέ μας για την εξέλιξη.
 
Το κλουβί αυτό δεν είναι δικό του απλά το έβαλα εκεί για να μην κολλήσει και το άλλο το παπαγαλάκι γιατί τα είχα μαζί πριν δω το παπαγαλάκι αυτό να φέρετε έτσι ..ήταν σε κλουβί κανονικό το έχω αλλάξει τώρα ..
 
Επομένως αν ο συγκεκριμένος που έχεις στην περιοχή σου δεν αναλαμβάνει ή δεν γνωρίζει πολλά περί παθολογίας πτηνών απευθύνσου για μεγαλύτερη σιγουριά στο Εργαστήριο της Κομοτηνής
 
  • Like
Αντιδράσεις: kika
Ευχαριστώ πολύ αύριο το πρωί θα το πάω στην Λάρισα στο Αμαζόνιος μου είπαν ότι είναι εξειδικευμένος πάνω στα πτηνά
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Ευχαριστώ πολύ αύριο το πρωί θα το πάω στην Λάρισα στο Αμαζόνιος μου είπαν ότι είναι εξειδικευμένος πάνω στα πτηνά
Ενημέρωσέ μας όταν θα έχεις νέα από το κτηνιατρείο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kika
Back
Top