Ασθένειες Το παπαγαλάκι μου είναι μόνιμα φουσκωμένο

Δεν μπορείς να τις ανεβάσεις στο θέμα; Δες εδώ petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ μήπως πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες σου.
 
ναι χρειαζεται resize και προσπαθω να κανω εδω picresize.com γινεται αλλα μετα δεν μπορω να το ανεβασω :-/
 
Στείλε τις στο email του site κάτω δεξιά και όταν τις δει ο Σταύρος θα μας βοηθήσει. Βάλε μαζί και το λινκ του θέματός σου.
 
ενταξει. Απο οτι πατησα και ειδα εχει θεμα και μηνυμα. Πως μπορω να επιλεξω να στειλω αρχειο;

πηρα τροφη συσκευασμενη. Μου παν ειναι απο τις καλυτερες. Πανακριβη αλλα χαλαλει

διακρινω πως στο κεφαλακι του που ειναι ασπρο εχει κατι μαυρες τελιτσες σαν να ειναι λερωμενος
 
Θα στείλεις το λινκ με τις φωτογραφίες.
Τα budgies έχουν μαύρες ραβδώσεις στο κεφάλι. Τι εννοείς;
 
τις φωτογραφιες τις εχω μεταφερει απο το κινητο μου στον υπολογιστη μου. Τι εννοεις το λινκ?παρατηρω πως σημερα καθαριζεται και πεφτουν κατω σαν μικρα μαυρα τριμματα και στο κεφαλι εχει μαυρες τελιτσες σαν να εβαλε καπου το κεφαλι του και λερωθηκε. Δεν πρεπει να ειναι φυσικο του. Τον εχω ξανα δει με αυτα και συνηθως φευγουν
 
Μάλλον είναι ψείρες και τον κατατρώνε. Πήρες αντιψειρικό;
 
οχι δεν εχω παρει κατι. Οτι μου πειτε θα κανω.

και τι αντιψειρικο αφου δεν ξερουμε και τι ψειρες ειναι
 
Αν τις βλέπεις πάνω του την ημέρα είναι μαύρες. Εξάλλου είδες ότι είναι μαύρες. Γιατί δεν το πιάνεις να το επεξεργαστείς τώρα που έχει φως; Όχι έξω και σου φύγει φυσικά, ιδίως που είναι άρρωστο.
 
αυτα στο κεφαλι που καταφερα να δω ειναι σαν λεπτες ινες που η ακρη τους ειναι μαυρη
 
Έχει τελειώσει η πτερόρροια του πουλιού;
Αφού είναι στον σταθερό υπολογιστή σου οι φωτογραφίες μπορείς να τις μικρύνεις από το edit picture.
 
Οκ θε δω πως θα στειλω της φωτο. Ναι φαινεται να εχει τελειωσει. Τωρα οταν τρωει δεν φουσκώνει. Και τρωει παρα πολυ
 
Πρέπει να ελέγξεις την καρίνα του, το κόκκαλο στο κέντρο του στήθους του. Αν προεξέχει ή όχι. Αν μπορείς να παραμερίσεις τα πούπουλα και να βγάλεις μια φωτογραφία όλο το στήθος και την κοιλιά επίσης. Αν τρώει πολύ και είναι αδύνατο, υπάρχει βλάβη σε κάποιο όργανο. Τσέκαρε σχολαστικά και για ψείρες. Περιμένουμε.
 
Εννοω πως δεν φουσκώνει τα πούπουλα του. Οκ θα προσπαθήσω να βγάλω ολες τις φωτο και να δω και για ψείρες και θα ξανα στειλω
 
η καρινα του προεξεχει λιγο αλλα φαινεται ενταξει.ψηρες δεν εχει. Τα μαυρα που ειδα πρεπει να ειναι η ριζα για τα καινουργια του φτερα.σημερα σχεδον ολη τη μερα ηταν ξεφουσκωτο. Τωτα το βραδυ μου ψηλο φουσκωσε

μου ειπαν πως μπορει να παιζει ρολο η τροφη με την εννοια του να εχει ληξει επιδη την ειχα καιρο. Τωρα εβαλα καινουργια συσκευασμενη.
 
Περίμενε και παρακολούθησέ το. Κράτα το ζεστό, μακριά από τα περιστέρια και για λίγες μέρες δώσε μόνο τα σπόρια.
 
Η τροφη εχει παρα πολλα μεσα. Αλλα ειναι απο τις καλύτερες. Αν την εδινα ετσι θα υπήρχε θεμα; Γιατι δεν ξερω αν μπορω να τα ξεχωρισω

Οκ για τα αλλα.
 
Ναι, όταν λέω σπόρια, εννοώ το πλήρες μείγμα της κύριας τροφής. Όχι δεν θα ξεχωρίζεις κάτι, όπως είναι θα την βάζεις στην ταίστρα.
 
Back
Top