Δεν μπορείς να τις ανεβάσεις στο θέμα; Δες εδώ petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ μήπως πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες σου.
τις φωτογραφιες τις εχω μεταφερει απο το κινητο μου στον υπολογιστη μου. Τι εννοεις το λινκ?παρατηρω πως σημερα καθαριζεται και πεφτουν κατω σαν μικρα μαυρα τριμματα και στο κεφαλι εχει μαυρες τελιτσες σαν να εβαλε καπου το κεφαλι του και λερωθηκε. Δεν πρεπει να ειναι φυσικο του. Τον εχω ξανα δει με αυτα και συνηθως φευγουν
Αν τις βλέπεις πάνω του την ημέρα είναι μαύρες. Εξάλλου είδες ότι είναι μαύρες. Γιατί δεν το πιάνεις να το επεξεργαστείς τώρα που έχει φως; Όχι έξω και σου φύγει φυσικά, ιδίως που είναι άρρωστο.
Πρέπει να ελέγξεις την καρίνα του, το κόκκαλο στο κέντρο του στήθους του. Αν προεξέχει ή όχι. Αν μπορείς να παραμερίσεις τα πούπουλα και να βγάλεις μια φωτογραφία όλο το στήθος και την κοιλιά επίσης. Αν τρώει πολύ και είναι αδύνατο, υπάρχει βλάβη σε κάποιο όργανο. Τσέκαρε σχολαστικά και για ψείρες. Περιμένουμε.
η καρινα του προεξεχει λιγο αλλα φαινεται ενταξει.ψηρες δεν εχει. Τα μαυρα που ειδα πρεπει να ειναι η ριζα για τα καινουργια του φτερα.σημερα σχεδον ολη τη μερα ηταν ξεφουσκωτο. Τωτα το βραδυ μου ψηλο φουσκωσε
μου ειπαν πως μπορει να παιζει ρολο η τροφη με την εννοια του να εχει ληξει επιδη την ειχα καιρο. Τωρα εβαλα καινουργια συσκευασμενη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.