Φροντίδα Το παρροτλετ μου δεν θελει να βγαίνει εξω απο το κλουβι

Κατάσταση
Κλειστό.
μιχαλη καλησπερα. η ζωη και ο διονυσης σου ειπαν αυτα ακριβως που πρεπει να κανεις και αυτα που δεν πρεπει να κανεις. απο τις δικες σου περιγραφες για ενα πραγμα ειμαι συγουρος, οτι ο παπαγαλος σου δεν ειναι ετοιμος για ολα αυτα που περιμενης που ζητας, που απετης, και που δεν εχεις καν την συνεσθηση οτι κανεις ενα βημα μπροστα και δυο πισω. Πραγματικα βιαζεσε πολη και δεν σε καταλαβενω. στρες στρες στρες. Δεν βρισκω αλλη λεξη. τις αντιδρασεις του ηθελα να ηξερα δεν τις βλεπεις. Δεν γινετε τιποτα απο την μια μερα στην αλλη. Πρεπει να καταλαβης την ενια του χρονου δεν γινετε διαφορετικα. Δεν υπαρχουν συνταγες μιχαλη. ευχομε μιχαλη να εχεις την δυναμη να μην ακους μονο τις σκεψεις σου.
 
Λοιπόν δεν μπορω αλλο πια.. Σκέφτομαι πλεον να το αφησω και να γινει αγριο.. Δεν μπορω να καταλαβω τιποτα.. Μου λετε βαλε το χερι βα ερθει το κανω τιποτα φευγει πιο μακρυα.. Μου λετε παρτον απο μεσα σιγα σιγα το κανω τοποτα πια.. Τα εχω παρατήσει δεν ξέρω τι αλλο να κανω..
 
Να το αφήσεις στην ησυχία του και αυτό θα γίνει ο,τι θέλει. 😉
Ελπιζω αγριο, σταματαω να ασχολουμαι πια βαρεθηκα με αυτο το πουλι δεν ηρεμεί με τιποτα κλεινω χρονο μαζι του και αυτο τίποτα... Παρετουμε.. Ας γινει αγριο Καλύτερα
 
Όσο αυτό σε βλέπει εσένα σαν "άγριο" απέναντι του τόσο δεν θα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του. Από την αρχή σου έχουμε πει όλοι μας να του δώσεις χρόνο χωρίς να επιμένεις.. Άφησε το λοιπόν να ηρεμήσει, φρόντισε το και θα διαπιστώσεις ότι όταν θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του θα σε ανταμείψει.

Να μην βαριέσαι.. Δεν είναι παιχνίδι.. Είναι ψυχούλα. Προσπάθησε να μπεις στην θέση του(στο είχα πει και παλιά αυτό) και σκέψου τι θα έκανες εσύ σε κάποιον που δεν έχεις εμπιστοσύνη ο οποίος θα επέμενε να κάνεις κάτι που εσένα δεν θα σου άρεσε.. Δείξε υπομονή!
 
Όσο αυτό σε βλέπει εσένα σαν "άγριο" απέναντι του τόσο δεν θα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του.
Η εμπιστοσυνη σε αυτο το παλιο πουλο δεν κερδίζετε..1χρονος εχει περασει και αυτο ιδιο και απαραλαχτω μονο τρωει...
 
Μιχάλη το πουλάκι δεν φταίει σε τιποτα.
Από την αρχή προσπάθησες με λάθος τρόπο να το αναγκάσεις να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Δεν είναι έτσι όμως. Τόσο καιρό διαβάζουμε στα θέματα σου " πως να τον κάνω να βγει έξω", "δεν θέλει να βγει έξω" κτλ. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσεις εάν βγει έξω από τη στιγμή που το καημένο φοβάται. Δεν φταίει αυτό για τα τραύματα που του έχουν δημιουργηθεί. Να σου πω την αλήθεια ειλικρινά απορώ πως άντεξε τόσο στρες όλο αυτό το διάστημα.
Φρόντισε για τη σωστή διατροφή του, για την καθαριότητα του, για αυτά δηλαδή που πρέπει να φροντίσεις και άφησε το να σου δείξει εκείνο μέχρι που θέλει να φτάσουν οι σχέσεις μεταξύ σας.
 
:)Ηρέμησε Μιχάλη.. Θα στο πω με πολύ σεβασμό αλλά ευθέως. Δεν φταίει αυτό! Πρέπει να ηρεμήσεις εσύ απέναντι του και να μην είσαι ανυπόμονος!
Χάρισε το κάπου και πάρε ένα ρομποτακι. Έτσι θα κάνεις ότι θέλεις χωρίς να παίζει ρόλο η δίκη σου συμπεριφορά.
 
παλιο πουλο
Εσύ αν σου είχε κάνει κάποιος όσα έκανες εσύ σε αυτό θα μπορούσες να τον εμπιστευτείς; Δεν νομίζω.
Για να εμπιστευτούμε κάποιον πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μας σέβεται κι εσύ δεν σεβαστηκες ποτέ τις επιθυμίες του. Επομένως δεν είναι παλιοπουλο, είναι απλά άτυχο.
 
Μιχάλη καλημέρα! Έχε λιγάκι υπομονή και προσπάθησε να πας εσύ με τους ρυθμούς του και όχι αυτό με τους δικούς σου! Είσαι ένας γίγαντας για αυτό το μικρό πλάσματα κι... ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ! Έκανες τόση υπομονή λίγη ακόμη δεν θα σε βλάψει ίσα ίσα θα σε ανταμείψει! Σκέψου αν ήσουν εσύ στη θέση του πως θα αποκτούσε εμπιστοσύνη και κανε το. Εσυ θα βρεις τον τρόπο και μην περιμένεις και αγανακτείς με ότι σου λένε οι άλλοι... Οι άλλοι σου λένε τρόπους αλλά εσύ πρέπει να τους εφαρμόζεις σύμφωνα με εσένα και τον χαρακτήρα του παπαγάλου σου... Μην πας κοντά του σκεπτόμενος ότι θα βγει έξω αλλά πήγαινε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρώτα...
 
καλημερα μιχαλη. Φανταζομαι οτι ξυπνισες με αρνητικη ενεργεια, ασχοληθηκες λιγο με τον παπαγαλο σου, τα αποτελεσματα μια απο τα ιδια, στουκα πανω στην τηλεοραση, νευρα νεο ονομα στον παπαγαλο σου ''παλιοπουλο'' και ολα αυτα τα ομορφα ενος νεου παλικαριου που μας παρουσιαστηκε ως κειδεμωνας ενος παπαγαλου, εγινε μελος ενος φορουμ με ανθρωπους με κοινα ενδιαφεροντα με ανταλαγη αποψεων. μιχαλη υπαρχει ενα πολη ομορφο βιβλιο με τιτλο '' οι ενια επιγνωσεις των μαγια'' που νομιζω οτι καποια στιγμη θα αξιζε να διαβασης ετσι ωστε να σε βοηθηση στην διαμορφωση του χαρακτηρα σου. σημερα θα μπορουσα να πω οτι με στεναχωρησες, διοτι σε αυτα που εσυ εγραψες, και εγω παρακολουθησα μου δημιουργηθηκε μια εικονα ''βαρεθηκα το πεταω''. εχεις δικιο παρατα τον παπαγαλο σου. Δωστον και παρε ενα αλλο κατοικιδιο, και μετα αλλο. Για εσενα μιχαλη ο παπαγαλος σου εγινε παλιοπουλο για τον παπαγαλο σου ως ανθρωπος τι εγινες; και επειδη στου κουφου την πορτα την συνεχεια την ξερεις, βγες εξω πηγενε μια βολτα περπατωντας και σκεψου πρωτα τι θα κανεις με τον παπαγαλο, και δευτερον ειναι σημαντικο και μεγαλη ευθηνη οτι ζωντανο ξαναπαρεις.
 
Μιχαλη να σου κι εγω για τον δικο μου παπαγαλο. Ειναι μαζι μας 6μηνες, μεχρι τωρα εβγενε μονο απο το πανω μερος του κλουβιου, δεν χρησιμοποιουσε ποτε την μικρη πορτουλα, να σκευτεις πως εκανε 2 μερες να βγει απο το κλουβι του και παλι περιμενε να ανοιξουμε απο πανω για να βγει, την προηγουμενη βδομαδα βγηκε μονος του απο την πορτουλα ως διαμαγειας. Μαλλον του πηρε καιρο να νιωσει ετοιμος αλλα δεν τον ζορισαμε ποτε.
Επισεις δεν τρωει απο το χερι μας, δεν θελει να τον χαιδευουμε, δαγκωνει οταν βαζω το χερι στο κλουβι ακομη και οταν θελω να βαλω τροφη ΑΛΛΑ ειναι ολη μερα επανω μας, δινει φιλακια, κανει βολτες στους ωμους και στα χερια μας ή οταν ειμαστε ξαπλωμενοι κουρνιαζει επανω μας.
Τα παιδια μου ειναι μικρα 8 και 9 χρονων αλλα ΠΟΤΕ δεν τον ζορισαν να κανει κατι.
Πρεπει να καταλαβεις πως εχει χαρακτηρα το πουλακι σου, καποια πραγματα που θελεις εσυ ισως να μην του αρεσουν θα πρεπει να το σεβαστεις αυτο για να μπορεσει να ερθει κοντα σου.
 
Λοιπόν δεν μπορω αλλο πια.. Σκέφτομαι πλεον να το αφησω και να γινει αγριο.. Δεν μπορω να καταλαβω τιποτα.. Μου λετε βαλε το χερι βα ερθει το κανω τιποτα φευγει πιο μακρυα.. Μου λετε παρτον απο μεσα σιγα σιγα το κανω τοποτα πια.. Τα εχω παρατήσει δεν ξέρω τι αλλο να κανω..
Φιλε μου ποσο χρονων εισαι; Πρεπει να εισαι μικρος σε ηλικια, καθοτι λειτουργεις μονο με το θελω σου 🙄
[automerge]1551447135[/automerge]
Το καθε ζωακι η πτηνο δεν ειναι κλοουν και να λειτουργει οπως καποιοι θελουν,ζωουλα ειναι, που ειναι φυλακισμενη κατα καποιον τροπο σε ενα κλουβι κ προσπαθουμε οσο γινεται να το κανουμε να περνα ευχαριστα!
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top