@kika χαχαχ αυτό μας λένε όλοι "α, τέτοιο χρώμα δεν είχατε"
πλήρης η συλλογή πλέον
️
️
@MARY58
Ευχαριστώ
Ναι μωρέ μεγάλωσε το Φλιτάκι, πολύ καλό παιδί είναι! Του θυμίζει βέβαια κατα καιρούς ο Κρίκης ποιός είναι ο παλιός αμα κάνουν ζήλιες αλλά δε μασάει. Είναι πολύ φιλαράκια πάντως και από ολο το σμήνος με τα μικρά έχουμε την πιο τηλεπαθητική επικοινωνία
Μπορεί να μην μας λένε λέξεις αλλά τα καταλαβαίνουν όλα.
Σας είχα πει που ο Αμίγκο είναι ντράμερ ε? Κάνει τα κάγκελα ή διάφορα αντικείμενα κρουστά όταν θέλει προσοχή.
Το μικρό σιγουρα έχει και αυτό κάποιο μουσικό ταλέντο γιατί γλώσσα δε βάζει μέσα του. Θα ξεδιπλωθεί με τον καιρό και αυτό.
Για τον Τζίνγκο δεν το συζητάω είναι μουσικοσυνθέτης κλασικής, δεν ξερω αν ανεβαίνει σκέτη ηχογράφηση εδώ να τον ακούσετε...
Γενικά αν και εγώ για 2 πτηνά πήγαινα μόνο
είναι απίθανο πόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα έχει το καθένα (και όλα τα ζωάκια δηλαδή)... Και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκαν στον δρόμο μου και που μπορώ να συγκατοικώ μαζί τους
Βέβαια με ανησυχεί η περίπτωση να βρεθούν και άλλα... καλά βλέπω και γενικά πόσα χάνονται-βρίσκονται και προφανώς χρειάζονται καταφύγια και για εξωτικά πετ στην Ελλάδα ενώ εδώ υπολειτουργούν και τα σκυλιων-γατιων. Τουλάχιστον βεβαια τα πουλιά βρίσκουν ακόμη σπίτια αλλά δεν ξέρω πόσα θα είναι αξιόπιστα. Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα αυτή...