Γενικά Το 7 μηνών θηλυκό Ζάκο μου χτυπιόταν το βράδυ στο κλουβί

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης gulos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ξαφνικα στης 1 το βράδυ ξεκίνησε να χτυπιέται μεσα στο κλουβί του 20 λεπτά προσπαθουσα να την ηρεμισο ειναι 7 μηνών ζακουδιτσα με χιλια ζόρια και πολύ μπλαπλμπλα κατέβηκα απο το κλουβί του κρεμόταν ανάποδα σαν νυχτερίδα τώρα κάθεται κανονικα στο ξυλάκι της

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Κάτι την τρόμαξε πολύ. Κάποιο καινούριο παιχνίδι ίσως; Κάτι κουνήθηκε μέσα στο κλουβί κοντασ της/πάνω της ίσως;
Ακόμα κ με ένα απότομο φως… μη στενοχωριέσαι όμως μικρακι είναι ακόμα. Σε λίγες βδομαδες όλο χαζομάρες θα κάνει 🥰

Καλημέρα.χθες το βράδυ την ώρα περίπου που αναφέρεις έκανε πολλούς σεισμούς και τον ένα τουλάχιστον εγώ στην Αθήνα (Μαρούσι) το κατάλαβα μια χαρά.
Συντόνισαν οι πόρτες για κάποια δευτερόλεπτα και έτσι το κατάλαβα σε συνδυασμό με ένα ανεπαίσθητο κούνημα.
Το παρακάτω είναι από το ευρωπαϊκό ινστιτούτο
Σε ποια πόλη βρίσκεσαι? Το λέω γιατί στην δυτική Ελλάδα δύσκολα θα τον καταλάβαινε η στην νότιοδυτικη Ελλαδα πχ

Screenshot_2025-02-11-10-25-13-025_org.emsc_csem.lastquake.webp

Καλημέρα.χθες το βράδυ την ώρα περίπου που αναφέρεις έκανε πολλούς σεισμούς και τον ένα τουλάχιστον εγώ στην Αθήνα (Μαρούσι) το κατάλαβα μια χαρά.
Συντόνισαν οι πόρτες για κάποια δευτερόλεπτα και έτσι το κατάλαβα σε συνδυασμό με ένα ανεπαίσθητο κούνημα.
Το παρακάτω είναι από το ευρωπαϊκό ινστιτούτο
Σε ποια πόλη βρίσκεσαι? Το λέω γιατί στην δυτική Ελλάδα δύσκολα θα τον καταλάβαινε η στην νότιοδυτικη Ελλαδα πχ

View attachment 98126
1παρα 10 ξεκίνησε να φωνάζει τωρα στο κερατσινι δεν ξέρω αλλα η σουσου εκανε σαν τρελή

Θα μπορούσε πάντα να είδε κάποιο όνειρο.

• Like
Αντιδράσεις: gulos
@gulos και εμένα το παθαίνει από τους σεισμούς! Φρόντισε να διατηρείς σχετικά ασφαλές το κλουβί,να μην υπάρχουν δηλαδή αιχμηρά αντικείμενα (όπως κουδουνάκια,σπασμένοι κρίκοι,σίδερα που προεξέχουν από πατηθρες)προσπαθησε να επεμβαίνεις κατευθείαν ανοίγοντας τα φώτα και μιλώντας μέχρι να ηρεμησει!

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back